Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11886
De la 07 Ianuarie 2003
120807159

Horoscop

  • 25 November 2010, 23:00
Berbec – Veţi avea mult de lucru atât la serviciu cât şi acasă. În familie ar fi necesară o discuţie lămuritoare cu dvs. Veţi avea nevoie de calm dacă doriţi să iasă ca dvs.

Taur – Dacă veţi scăpa cu bine de prima jumătate a zilei, după aceea nimic nu v-ar mai putea atinge. Activităţile practice vă vor permite să vă utilizaţi eficient energia.

Gemeni – Pe aproape tot parcursul zilei veţi fi optimist, iar starea psihică foarte bună o va influenţa pe cea fizică. Veţi avea şi momente, de scurtă durată, în care nu vă veţi simţi nemaipomenit.

Rac – Nu vă neglijaţi problemele de serviciu pentru a vă ocupa de problemele sentimentale. S-ar putea să faceţi un pas important într-o afacere secretă.

Leu – Aţi putea primi vizita unor prieteni aflaţi pe alte meleaguri. Veţi beneficia de o sumă de bani cu care veţi reuşi să faceţi faţă cheltuielilor pe care le mai aveţi în plan.

Fecioară – Mare atenţie la tot ce spuneţi; dacă vă veţi grăbi, mai mult ca sigur că nu-i veţi convinge pe cei din jur să vă accepte ideile. Relaţia cu şefii nu este prea bună.

Balanţă – Veţi cunoaşte persoane noi pe care le veţi cultiva în continuare şi a căror companie vă va face plăcere. Un telefon vă confirmă că una dintre deciziile dvs. mai vechi a fost justă.

Scorpion – Veţi avea o zi bună cel puţin din punct de vedere afectiv. Relaţia cu cei din casă va căpăta noi dimensiuni şi veţi avea sentimente deosebit de afectuoase faţă de aceştia.

Săgetător – Relaţiile cu cei din jur vă acaparează şi vă face să trăiţi cu intensitate fiecare clipă. Ar fi bine ca, în loc să participaţi la o activitate zgomotoasă, să alegeţi un cerc restrâns de prieteni.

Capricorn – Mintea vă este vioaie şi găsiţi soluţii pentru orice problemă. Aţi putea să-i convingeţi pe cei din jurul dvs. de valabilitatea părerilor, precum şi de calitatea proiectelor făcute.

Vărsător – Lăsaţi lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Nu este cazul să vă lăsaţi influenţat de persoana iubită, care ar dori o realizare imediată şi care nu mai apare.

Peşti – Gândurile dvs. sunt mai împrăştiate, ceea ce vă face să aveţi dificultăţi în activităţile intelectuale. Nu vă contraziceţi cu cei din jur dacă doriţi să aveţi o zi bună.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilkei: Sirena pompierului
Observator la alegerile din Republica Moldova
Daniel Moruzi nu a plecat acasă
Luptă fără adversari pentru şefia teatrelor din municipiul Botoşani
Aproape 4000 de botoşăneni au depus cerere pentru ajutor de încălzire
Laptele praf de la UE poate fi ridicat de la Incubatorul de Afaceri
Coplata în sistemul sanitar a devenit realitate
Botoşăneni care trăiesc din ajutoare de şomaj europene
Au pierdut subvenţia agricolă
Elena Udrea va semna Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al oraşului Flămânzi
Un evreu din Frumuşica, pionier al ziaristicii botoşănene
Aoleu, ce s-a ales din articolul despre conducta de gaz!!!
Adăpost de animale incendiat de un cablu electric defect
Şomerii care refuză de două ori un loc de muncă nu vor mai primi ajutor de şomaj
Vor pleca ungurii din Transilvania? Pagubă-n ciuperci
Cei care au trebuit să plătească într-o primă fază au platit
vor urma si alţii
Vehiculele blindate ale NATO vor traversa Rusia in drum spre Afganistan
Situaţia fondului de pensii este un dezastru
Udrea a fost somară să nu-şi bată joc de sinistraţii dorohoieni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă