Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20910
De la 07 Ianuarie 2003
110941380

Horoscop

  • 6 January 2011, 23:00
Berbec – Vă ajutaţi prietenii ca de obicei, numai că de această dată serviciile vă vor fi returnate înzecit. Nu este vorba de acumulările materiale visate, ci de susţinerea ambiţiilor.

Taur – Suferiţi puţin de mania grandorii şi puneţi în practică idei ce ţin de un fast deosebit. Este posibil să pierdeţi o sumă de bani sau să fiţi aspru criticat de persoana iubită.

Gemeni – Este o zi excelentă în care familia ocupă un loc primordial. Spre seară este posibil să primiţi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi văzut de foarte mult timp.

Rac – Deşi faceţi tot ceea ce puteţi pentru a stopa o discuţie apărută acasă, veţi constata că ceilalţi nu prea vă iau în serios. V-aţi cam pierdut din autoritate şi acest lucru vă nelinişteşte.

Leu – Persoana iubită v-ar putea reproşa că nu sunteţi sincer sau că îi tăinuiţi prea multe secrete. Gândiţi-vă bine la ceea ce răspundeţi, pentru că disputa ar putea lua o întorsătură neaşteptată.

Fecioară – Sunteţi pe cât de imprevizibil, pe atât de lipsit de precauţie în situaţii delicate. Riscaţi să vă îngreunaţi situaţia. Asociaţi-vă cu un prieten mai echilibrat şi nu luaţi totul în tragic.

Balanţă – Simţiţi că aveţi nevoie de mai multă armonie în jurul dvs. dar pentru acest lucru trebuie să sacrificaţi mai mult. Gusturile sunt îndreptate către frumos.

Scorpion – Dorinţa dvs. de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită. Chiar dacă spiritele se încing, ar fi mai bine dacă doar aţi asista.

Săgetător – Astăzi puteţi fi un actor perfect. Nu lăsaţi să se vadă decât ceea ce vreţi dvs. S-ar putea să stârniţi curiozitatea şi sentimentele unei persoane străine.

Capricorn – Terminaţi încă de dimineaţă toate treburile pe care vi le-aţi propus şi descoperiţi că nu aveţi chef de întâlnirile programate, aşa că mai inventaţi nişte obligaţii în plus.

Vărsător – Reuşiţi în sfârşit să vă destindeţi în compania celor dragi. Optimismul dvs. este apreciat de toţi, dar mai ales de persoana iubită care în ultimul timp s-a simţit neglijată.

Peşti – Cu toate că aveţi colegi care vă zâmbesc, binevoitori, nu trebuie să aveţi încredere în ei, mai ales că există o concurenţă pentru cursuri de specializare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei: Atentat la Băse
Va supravieţui Republica Moldova până în 2012?
Mihai Ghimpu: ”Alianță avem, dar dreptate – mai vedem”
Ionut Damian, a fost schimbat din func’ie
el urma să opereze sistemul naţional de plată online a taxelor
Un om al străzii a devenit cel mai dorit prezentator din SUA
O noua mişcare politică în România: vis sau prostie?
Dumnezeu s-a aflat in spatele Big Bang
Universul n-a apărut din întâmplare
Deputatul PNL Florin Ţurcanu, trimis în judecată pentru fals şi uz de fals
Bancul zilei: Cocoşul… din casă
Distrugeţi relaţia cu China
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă