Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3187
De la 07 Ianuarie 2003
106103278

Horoscop

  • 20 January 2011, 23:00
Berbec – Veţi petrece clipe minunate în compania persoanei iubire. Sunteţi senzual, plin de energie şi capabil să aranjaţi un interior de vis.

Taur – Fiţi mai destins şi, mai ales, nu vorbiţi acasă despre problemele de la serviciu. Vi se va pune o întrebare stânjenitoare, care putea deveni o problemă de conştiinţă.

Gemeni – Munciţi mult şi conştiincios pentru a vă realiza visurile. Înarmaţi-vă cu mai multă răbdare. Seara, vă puneţi multe întrebări în legătură cu o întâlnire de afaceri.

Rac – Nu este momentul să vă impuneţi autoritatea în familie, fiindcă aţi putea pierde unele avantaje. Persoanele care suferă de o boală cronică vor simţi o ameliorare.

Leu – Sunteţi plin de jovialitate, de umor, de spirit care atrage simpatii şi vindecă geloziile. Îjn profesie, este posibil să vi se creeze o posibilitate de promovare prin plecarea unui coleg.

Fecioară – În dragoste, sentimentele par să scape puţin de sub control, aşa că este recomandabil să reveniţi la luciditate. Financiar, se pare că nu staţi tocmai bine.

Balanţă – La serviciu, aveţi de rezolvat tensiuni cu colegii mai vechi, pot fi chiar dificultăţi legale. În dragoste, poate apărea frustrarea, de aceea instinctele trebuie temperate.

Scorpion – Vă simţiţi vulnerabil şi nu este deloc aşa. Îi agresaţi verbal pe cei din jur şi le transmiteţi starea dvs. de excitaţie nervoasă. Persoana iubită nu reuşeşte să vă tempereze.

Săgetător – Cineva din familie vă va oferi un sprijin neaşteptat, pe care ar fi bine să îl apreciaţi. Atenţie la ce mâncaţi, fiindcă este posibil să faceţi indigestie.

Capricorn – Greşelile pe care le faceţi de dimineaţă sunt uşor de corectat, aşa că nu trebuie să intraţi în panică. Este mai grav dacă se produc confuzii, pentru că le anihilaţi mai greu.

Vărsător – Lucrurile nu ies chiar aşa cum vă doriţi, de aceea ar trebui să fiţi mai convingător. Fiţi mai maleabil şi nu vă mai încăpăţânaţi să faceţi totul de unul singur.

Peşti – Un examen vă ocupă aproape tot timpul, astfel că veţi uita să vă mai şi relaxaţi. Un prieten doreşte să se întâlnească cu dvs., însă veţi fi nevoit să îl amânaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Muniţie de infanterie găsită în grădina unui localnic din Vorniceni
Campioni în materie de tulburarea activităţii preşedintelui CJ
Un milion de lei pentru zilele negre ale botoşănenilor
Ţâbuleac se laudă cu un buget record
Ţurcanu nu se lasă ademenit de PSD
Bancul zilei: Pedeapsa judecătorului pentru avocat
Divergenţe de opinie între Mimor şi Huţuleac
„S-a umplut paharul” – este concluzia medicilor de familie
Societatea CONREC renunţă la 140 de salariaţi
Situaţie incertă a clădirii Grădiniţei nr. 24 Botoşani
De ce n-are Marcu lipici la Ţurcanu
Caricatura zilei: Colivă la schimb cu ajutorul social
Antonescu cere PSD paritate pe liste la alegerile locale şi parlamentare
Piaţa neagră a ciber-criminalităţii este în plin avânt
doi dolari pentru un card, 15 dolari pentru închirierea unui botnet
PDL va dispărea in 2012 dacă măsurile de austeritate nu vor echilibra economia naţională
Centrul Bucureştiului va fi cel mai frumos din Europa, după Praga
Două românce la petrecerile lui Berlusconi
O româncă din Basarabia printre cei zece copii geniali din lume
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă