Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7100
De la 07 Ianuarie 2003
114819366

Horoscop

  • 2 February 2011, 23:00
Berbec – Nu discutaţi probleme de familie căci v-aţi implica prea tare. Evitaţi indiscreţiile deoarece aţi putea afla ceva ce nu o să vă fie pe plac. Atenţie la persoanele din anturaj!

Taur – Cineva din anturajul dvs. este într-o agitaţie deosebită. Nici dvs. nu sunteţi întruchiparea calmului, dar aţi putea încerca să-l temperaţi. Un telefon pe care îl aşteptaţi întârzie.

Gemeni – Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele ai fericite, aşa vă evitaţi să rămâneţi singur după orele de program.

Rac – Încercaţi să vă adunaţi gândurile, căci sunteţi cam împrăştiat. Din punct de vedere financiar lucrurile nu stau cum v-aţi dori, dar nici nu vă puteţi plânge.

Leu – Spiritul dvs. critic pare să caute în permanenţă nod în papură. Încercaţi să fiţi mai înţelegător. Aveţi ceva pe suflet şi ar fi bine să vă descărcaţi sufletul în faţa unui membru al familiei.

Fecioară – Treburile gospodăreşti vă copleşesc şi vă irită. În familie, un eveniment neprevăzut vă va pune nervii la încercare. Inspiraţia însă vă este maximă.

Balanţă – Vă bucuraţi pentru fiecare reuşită şi depuneţi eforturi pentru ca totul să iasă cum aţi stabilit. Astăzi vă îndrăgostiţi rapid şi se pare că sentimentul este reciproc.

Scorpion – Dispuneţi de o mare rezistenţă fizică, ceea ce vă determină să vă hotărâţi să mergeţi la o sală de sport. Mobilizaţi-vă energia pentru a ieşi în evidenţă la o întâlnire importantă.

Săgetător – Vă confruntaţi cu o situaţie nouă, pe care însă o veţi depăşi, nu fără o oarecare dificultate. Nu luaţi hotărâri pripite. Uitaţi reproşurile făcute de cineva din familie.

Capricorn – Nu neglijaţi detaliile pentru a termina ceea ce v-aţi propus. Studiaţi mai bine fondul lucrurilor. Nu vă lăsaţi perturbaţi de un coleg care s-a transformat în adversar.

Vărsător – Vă simţiţi surmenat şi vă doriţi mai multă odihnă. Se pare că deocamdată nu veţi avea timp nici să respiraţi. Copiii creează unele probleme şi ar fi bine să vă ocupaţi de educaţia lor.

Peşti – Încercaţi să evitaţi situaţiile tensionate care pot provoca polemici, fiindcă ziua va deveni catastrofală. Nu ezitaţi să forţaţi lucrurile, dacă nu decurg aşa cum doriţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


„Ursul” vine la sala Atelier
Găinării politice
Struţo-cămilă pentru Băsescu
Ioan Rotundu
Apă bună pentru Săveni din acumularea Stânca – Costeşti
Prefectul Cristian Roman va candida la preşedinţia CJ
este convins parlamentarul Liviu Câmpanu
Câmpanu este considerat vinovat de închiderea spitalului Darabani
Deputatul PDL Dan Pasat poate fi arestat
Poveste cu spargeri ratate şi furt de păsări monitorizat …de poliţie
Surprize deloc plăcute pentru agenţii economici
Cadrele didactice se pot pensiona anticipat, dar cu penalizare
Cine lucrează pământul, poate accesa fonduri europene
Ministerul Sănătăţii va acorda fonduri pentru tratament în străinătate
Bancul zilei: Boc şi bătrâna
România lui Ceauşescu, exemplu unic de stat care îşi plăteşte datoriile
Raport favorabil pentru proiectul legii de înlocuire a termenului de rom cu ţigan
Frăţia Musulmană e o organizaţie violentă
Armata are un mesaj pentru Mubarak - "Nu vrem să sfârşeşti ca Nicolae Ceauşescu"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă