Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17717
De la 07 Ianuarie 2003
118437031

Horoscop

  • 24 March 2011, 23:00
Berbec – Chiar dacă vi se face o propunere interesantă, nu faceţi nici o investiţie. Este posibil să intraţi în posesia unui secret pe care ar fi bine să nu îl transmiteţi mai departe.

Taur – O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Ar fi bine să evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile.

Gemeni – Sunteţi puşi în faţa unor decizii importante de care poate depinde o posibilă avansare în viaţa profesională. Nu neglijaţi latura sentimentală, dacă nu vreţi să aveţi necazuri.

Rac – Deşi sunteţi convins că puteţi duce la bun sfârşit mai multe activităţi în care v-aţi angajat, s-ar putea să nu aveţi spor şi să nu vă reuşească mare lucru. Nu forţaţi lucrurile!

Leu – Doriţi să experimentaţi ceva nou şi ieşit din comun. Nu încercaţi să vă atrageţi prietenii în aventură deoarece veţi fi dezamăgit de lipsa lor de imaginaţie.

Fecioară – Săriţi în ajutorul unui prieten aflat la necaz sau pledaţi în favoarea cuiva apropiat când este vorba de luarea unei decizii. Sunteţi apreciat în grupul de amici.

Balanţă – Mintea vă este vioaie şi reuşiţi să găsiţi soluţii chiar şi pentru problemele cele mai întortocheate. Fizic sunteţi ceva mai sensibil şi nu este exclus să aveţi parte de o indigestie.

Scorpion – Interesul dvs. pentru relaţia cu persoanele de sex opus va creşte constant pe parcursul acestei zile. Ar fi de dorit însă să vă manifestaţi cu ceva mai multă toleranţă.

Săgetător – De muncit, veţi munci mult, dar rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât speraţi. Nu trebuie să fiţi neliniştit, ele vor apărea cu siguranţă dar e nevoie de perseverenţă.

Capricorn – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să aveţi discuţii cu cei apropiaţi. La serviciu nu aveţi chef de nimic.

Vărsător – Sunteţi prea ocupat pentru a ţine cont de toate mofturile partenerului. Aveţi şansa să rezolvaţi aceste mici neînţelegeri şi chiar să aveţi o mică bucurie sentimentală.

Peşti – Sunteţi ceva mai obosit ca de obicei, vă ocupaţi mai mult de propria persoană, dar veţi avea parte de surprize plăcute. Sunt posibile fluctuaţii financiare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Descoperirea bătrânei
Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Boc şi Igas
Ascensiunea şi căderea lui Adrian Severin
Grădiniţa din Broscăuţi închisă de alunecările de teren
Pe culmile penibilului: Adrian Severin sub zodia lui “je m’en fiche”
Are nevoie Romania de reglementari pentru lobbying?
Portugalia va avea nevoie de 75 miliarde euro
dacă autorităţile decid să ceară sprijinul UE
Surpriza din Ţinutul Secuiesc
Un aparat francez a doborât un avion de luptă libian
E.ON Gaz a băgat spaima în botoşănenii cu centrale
Accesarea fondurilor europene – subiect deschis luni la instituţia Prefectului
Caricatura zilei
Achiziţionarea „Lacul cu nuferi” s-a împotmolit în birocraţie
Rectificare pozitivă la Consiliul Judeţean
Bani pentru echilibrarea bugetului spitalelor
Conducerea IŞJ Botoşani şi-a postat salariile pe site
Spitalele forţate să se încadreze în una din cele cinci categorii stabilite
Protest situat între nesimţire şi penibil
Ioan Rotundu
Liderul sindical Marius Petcu, prins de DNA în timp ce ar fi luat mită
Ţâbuleac nu mai poate răbda impertinenţa ministrului Cseke
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă