Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9399
De la 07 Ianuarie 2003
93880124

Horoscop

  • 28 March 2011, 23:00
Berbec – O zi bună, în care veţi avea o surpriză plăcută. Veţi avea de făcut faţă la mai multe invitaţii; nu ar fi indicat să refuzaţi vreuna, încercaţi să faceţi faţă tuturor, pentru a nu supăra pe nimeni.

Taur – Profitaţi de moralul ridicat de azi! Sunteţi într-o formă excelentă şi faceţi planuri îndrăzneţe. Succes în investiţii, afaceri! Vă sfătuim să nu rataţi ocaziile ce vi se oferă.
Gemeni – Astăzi sunteţi inspirat şi aţi putea atrage atenţia unei persoane de sex opus. Nu băgaţi în seamă ironiile colegilor. O rudă are unele probleme de sănătate şi îi faceţi o vizită.
Rac – Sunt favorizate relaţiile. Vă întâlniţi cu cineva pe care îl apreciaţi şi nu v-aţi văzut de mult. Puteţi să rezolvaţi probleme familiale îndelung amânate. Ţineţi seama de sfaturile partenerului!
Leu – Ideile constructive, blândeţea şi ataşamentul faţă de o cauză comună vă netezesc calea spre încheierea unui contract sau spre legalizarea unei legături intime.
Fecioară – S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat. Aveţi tendinţa să riscaţi. Încercaţi să nu vă forţaţi norocul.
Balanţă – Puneţi în practică o zi de vis. Este posibil să rugaţi un prieten să vă împrumute, fiindcă nu dispuneţi de banii necesari. Partenerul vă ajută în ceea ce doriţi să întreprindeţi.
Scorpion – Dacă nu veţi găsi o modalitate să vă consumaţi energia fizică în mod eficient, nu vă va fi prea bine; în primul rând starea psihică vă va crea ceva probleme.
Săgetător – Deşi nu vă merge chiar rău, astăzi sunteţi pur şi simplu depăşit de mulţimea de activităţi pe care vi le-aţi programat. Familia este alături de dvs. şi vă dă sprijinul necesar.
Capricorn – Micile dvs. iniţiative particulare îşi vor dovedi astăzi rentabilitatea. Nu este exclus să apară posibilitatea elaborării unui plan de perspectivă, dar în acest caz cereţi sfatul unui prieten.
Vărsător – Azi veţi fi mai vioi, mai zâmbitor, mai optimist, ceea ce vă va spori în mare măsură popularitatea. Veţi obţine chiar ajutorul pe care l-aţi solicitat şi pe care nu s-a gândit nimeni să vi-l ofere.
Peşti – Apar câteva elemente neprevăzute. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, nu vă faceţi planuri, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Lăsaţi pe mâine deciziile importante!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lecţii de pescuit la Prefectură
Profesorii nu se dau învinşi
România nu iese din recesiune la 1 aprilie
au hotărât liberalii botoşăneni
Senatorul Marcu continuă să critice Guvernul Boc
Circulau cu numerele de înmatriculare expirate
Obuz descoperit în faţa casei
Din realizările viceprimarului de Copălău
Pompierii în vizită la Grădiniţa 14 Botoşani
Caricatura zilei
Ofertă de noi locuri de muncă
Va deveni Dodiţă director cu patalama?
Directorii de şcoli ameninţaţi de către liderii de sindicat
Victorii zdrobitoare pentru echipele din zona Flămânzi
Tehnica lui Răzvan Rotaru
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Dorinţele ţiganului
Proiectul privind reducerea TVA la 5% la alimentele de bază nu are acoperire bugetara
Marian Vanghelie îl acuză pe Vasile Blaga că ar fi fost informator al Securităţii
Ce spunea Ambasada SUA despre Ponta după alegerile pentru şefia PSD din februarie 2010
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă