Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16298
De la 07 Ianuarie 2003
108605122

Horoscop

  • 18 April 2011, 23:00
Berbec – Vă lăsaţi prinşi în mrejele unor persoane cu aspect plăcut, care vă vând o mulţime de „poveşti”. Vorbiţi cu multă convingere şi aveţi ocazia să schimbaţi multe mizând pe discursul dvs.

Taur – Va trebui să acceptaţi faptul că toată lumea greşeşte şi că uneori este bine să fiţi mai înţelegător, în special cu cei fără experienţă. Veţi uita de relaţiile amicale.

Gemeni – Aveţi o atitudine plină de grijă faţă de cei pe care îi iubiţi, dar uneori deveniţi prea sufocant. Nu acceptaţi, din păcate, nici o împotrivire ori vreo replică dură.

Rac – Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt fragile, în primul rând pentru că nu comunicaţi suficient. Aveţi aceleaşi dorinţe şi idealuri, dar diferă gradul de implicare al fiecăruia.

Leu – Vă apucaţi cu elan de treburile rămase în aer. Poate nu va fi chiar uşor, dar se va vedea diferenţa. Comunicaţi bine cu cei din jur şi asta uşurează mult lucrurile.

Fecioară – Doriţi să fiţi unicul care decide în familia dvs., însă pentru moment nu aveţi toate atuurile. Din punct de vedere financiar nu dispuneţi încă de independenţa necesară.

Balanţă – Intenţionaţi să le dezvăluiţi celor dragi cele mai secrete lucruri despre dvs., dar vă opriţi la timp. Deveniţi din nou suspicios la o replică nevinovată, dar ironică.

Scorpion – Dimineaţă simţiţi nevoia unui refugiu, a unei pauze departe de tot şi de toate. Problemele fundamentale vă solicită atenţia şi vă trezesc interesul în cel mai înalt grad.

Săgetător – Manifestaţi o încredere extraordinară în reuşita dvs. Astfel veţi rezolva restanţele adunate în agenda dvs. cotidiană. Aveţi succes dacă nu amânaţi deciziile anterioare.

Capricorn – Rareori vi se întâmplă să primiţi atâtea mesaje profitabile! Vă afirmaţi în mare măsură personalitatea. Aveţi succes dacă nu-i lăsaţi pe alţii să profite de loialitatea dvs.

Vărsător – Vi se propune să ocupaţi o funcţie înaltă, la care până acum nici nu aţi îndrăznit să visaţi. În jurul dvs. toată lumea munceşte haotic, în grabă, şi asta vă irită la maximum.

Peşti – Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Spre seară faceţi o surpriză partenerului.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Juecata blondei
"Primăvara arabă" se poate transforma în "iarna iraniană"
Reguli mai dure pentru cei găsiţi cu nereguli în derularea fondurilor europene
Caricatura zilei
Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea a scazut cu aproape 64% in primul trimestru
Constructorii de drumuri au fost penalizaţi cu peste 40 milioane de euro
Ministerul Transporturilor vrea să impună noi reguli pentru constructorii de autostrăzi
Noi ne-am ţinut de cuvânt!
Liberalul Sorescu critică la Boc ce n-a respectat nici Tăriceanu
Primarul Cătălin Flutur va premia cuplurile cele mai longevive
Ambasadorul SUA va veni la Botoşani
autorităţile botoşănene vor organiza în cinstea sa un concert deosebit
USL minimalizează realizările administraţiei municipale Botoşani
Generala Macovei nu renunţă la camerele video
IŞJ Botoşani va organiza Târgul liceelor
Salariaţii fostului sanatoriu Guranda lăsaţi fără salarii
Medicul Huţuleac explică juristului Ţurcanu cum se aplică legea
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă