Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16567
De la 07 Ianuarie 2003
83709984

Horoscop

  • 21 April 2011, 23:00
Berbec – Daţi semne de oboseală şi vă enervează totul în jurul dvs. Nu ştiţi prea bine ce să faceţi şi vă simţiţi blocat. Celibatarii au parte de o zi favorabilă.

Taur – Partenerul de cuplu este foarte nemulţumit de schimbările pe care dvs. le faceţi fără a-i cere acordul. Este necesar să vă pregătiţi pentru o altă plecare şi mai lungă.

Gemeni – Sfaturile ce vi se dau sunt foarte utile, aşa că ar fi de preferat ca mai întâi să le ascultaţi până la capăt, apoi să daţi o replică lipsită de resentimente. Aveţi nevoie de mult calm!

Rac – Simţiţi nevoia să fiţi sigur, să nu mai fiţi cicălit şi, mai ales, să nu vi se mai pretindă să acţionaţi cum vor cei din anturaj. Pot apărea probleme de sănătate sau doar o oboseală trecătoare.

Leu – Intuiţi corect şi exact ce trebuie să faceţi pentru a scăpa de toate datoriile, însă consideraţi că nu dispuneţi de suficientă energie. Evaluaţi şansele până când acestea dispar!

Fecioară – Apar noi opozanţi care nici măcar nu ştiu ce vor de la dvs. Deveniţi mai pretenţios cu cei din jur, iar faţă de partener nu vă ascundeţi criticile exagerate şi dorinţele.

Balanţă – La serviciu sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi întârzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Ieşiţi în lume!

Scorpion – Resimţiţi o stare de confuzie care vă poate face să întârziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera timpul pierdut.

Săgetător – Toate calităţile vă sunt recunoscute unanim şi vă simţiţi bine până când partenerul de cuplu încearcă să-şi asume o parte din meritele dvs. Din nou, cheltuieli maxime.

Capricorn – Vă antrenaţi ca să puteţi fi în stare oricând să ripostaţi şi astfel să nu pierdeţi ceea ce aţi recuperat cu destul de multă greutate. Simţiţi nevoia să vă afirmaţi.

Vărsător – Vă plictisiţi în compania partenerului de viaţă şi credeţi că aveţi nevoie de o schimbare. Programul nu vă mai lasă timp pentru aprecieri favorabile, chiar dacă primiţi ajutor.

Peşti – Vă declanşaţi admiraţia pentru o persoană pe care altădată o criticaţi continuu. Răspundeţi unei invitaţii mai puţin obişnuite, dar care se dovedeşte foarte plăcută.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sadismul lui Bush
Caricatura zilei
Au ars mai mult decât şi-au plănuit
"S-au împuşcat ca proştii între ei, asta a fost Revoluţia"
Infernul judiciar din Rusia lui Putin
Poveşti cu inventatori români
"Popoarele arabe nu vor mai accepta ocupatia"
La 19 ani, voluntar pe Salvare
* "Suntem pregatiti pentru restaurarea monarhiei"
Nu au terminat autostrada, dar au luat banii
Victor Ponta nu răspunde la întrebările incomode pentru USL:
Comunicat - S-a prelungit vacanţa de Paşte
O nouă serie de pensionari pleacă în staţiuni
CAS Botoşani n-are grabă în clasificarea spitalelor
APIA îi atenţionează pe fermieri asupra unui termen
Directorii de spitale la mâna Consiliului de administraţie
Programul de Zilele Oraşului
Expoziţie inedită pe holul Cinematografului Unirea
De Paşti vom fi păziţi de jandarmi
Nova Apa Serv va verifica apometrele din casele botoşănenilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă