Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24535
De la 07 Ianuarie 2003
122884602

Horoscop

  • 14 June 2011, 23:00
Berbec – În grupul dvs. sunteţi consideraţi acum omul faptei. Vă încurajează şi aprecierile celorlalţi. Aveţi forţa necesară pentru a împlini ceea ce v-aţi propus.

Taur – Astăzi va trebui să renunţaţi la punctele dvs. de vedere rigide pentru a înlătura dezavantajele. Desigur pentru popularitatea dvs. şi pentru profit.

Gemeni – Statutul socio-profesional e polul principal de interes. Trebuie să depăşiţi câteva disfuncţii în comunicare ori situaţii mai tensionate şi să luaţi nişte decizii.

Rac – Nu uitaţi că în relaţiile de familie şi în cele de cuplu e nevoie de atenţie, răbdare şi înţelegere. Nu vă lansaţi în aventuri financiare, aveţi grijă cât cheltuiţi.

Leu – Astăzi primiţi vizite care vă încântă şi vă bine dispun. Vă simţiţi excelent în preajma celor dragi. Cei necăsătoriţi vor avea în prim plan consolidarea legăturii afective.

Fecioară – Evitaţi surmenajul, care este cel mai înverşunat duşman al dvs. Gândiţi pozitiv, stare dvs. mentală este esenţială pentru a putea face faţă piedicilor.

Balanţă – Veţi avea de rezolvat o obligaţie de la care nu vă puteţi eschiva. Un mic flirt nevinovat vă va face să recunoaşteţi că mai sunt şi momente plăcute în viaţă.

Scorpion – O persoană entuziastă încearcă să vă convingă să vă asumaţi şi unele riscuri, căci nu aveţi nimic de pierdut. Cel mai bine ar fi să vă urmaţi instinctul.

Săgetător – În toată această zi prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. De asemenea, fiţi atent la alimentaţie, mai ales dacă aveţi un ficat sensibil.

Capricorn – Şi astăzi rămâneţi fideli unui principiu de familie. Orice informaţie este valoroasă pentru că doriţi să fiţi în pas cu evenimentele.

Vărsător – Configuraţia astrală vă favorizează, în bună măsură. Vă propuneţi ca nici o şansă de afirmare să nu fie ratată. În acest slalom, primiţi calificative bune.

Peşti – Voia bună vă însoţeşte de-a lungul zilei. Sunteţi mai conciliant cu cei care îşi schimbă părerile, precum vremea. Această stare de spirit ar putea să vă inspire.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Excitaţie
Caricatura zilei
Lui Eminescu
poezie dedicată comemorării morţii poetului
Câştigătorii concursurilor profesionale pe teme PSI
Schimb tăios de replici între Ponta, Turcescu şi Cristoiu
Deficitul de cont curent a scăzut cu 46,4%
Lohn-ul se mută din China înapoi în Europa de Est
O nouă criză financiară ar putea izbucni în SUA
Reducerea TVA la alimente ar avea un impact modest
Aderarea României şi Bulgariei la Schengen riscă să încurajeze imigraţia ilegală
Centre medicale aprobate la Darabani, Truşeşti şi Szliţa
Liber la angajarea medicilor cu competenţe limitate
numai că nu s-.au alocat şi bani pentru plata acestora
O singură reclamaţie din Botoşani legată de examenul la Bac
80 noi locuri de muncă anunţate de angajatori
„Ne trebuie speranţă”
Spectacol caritabil
Dezvoltare economică durabilă, prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural
Beţivanul din Prefectura Botoşani n şi isprăvile sale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog