Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8273
De la 07 Ianuarie 2003
122580212

Horoscop

  • 15 July 2011, 23:00
Berbec – Inima dvs. va fi ceva mai sensibilă. Aşa că ar fi de dorit să nu vă suprasolicitaţi. Păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru odihnă şi linişte, mai ales în partea a doua a zilei.

Taur – Nici în această zi nu vă va fi mai uşor. Serviciul vă solicită peste măsură, iar dvs. trebuie să dovediţi că meritaţi o avansare sau o primă despre care se aude de ceva vreme.

Gemeni – Dimineaţa este posibil să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Deşi întâmpinaţi mai multe obstacole, vă descurcaţi foarte bine.

Rac – Puneţi în pericol relaţia cu persoana iubită din pricina unei crize de gelozie nemotivate. Vă decideţi să răspundeţi în aceeaşi manieră şi să vă puneţi într-o situaţie delicată.

Leu – Nu puteţi să participaţi la activităţile cotidiene din cauza stării de sănătate destul de precare. Musafiri nepoftiţi vă provoacă bucurii neaşteptate şi îi răsplătiţi cum puteţi.

Fecioară – Sunteţi original şi dornic de a învăţa cât mai multe. Ar fi bine să fiţi mai discret şi mai puţin repezit. Sunt posibile fluctuaţii financiare sau aflaţi secrete interesante.

Balanţă – Sunteţi dispus să sacrificaţi bani, energie şi timp pentru cei dragi, dar cheltuielile depăşesc bugetul. Ar fi cazul să fiţi mai calculat! Se anunţă drumuri scurte.

Scorpion – Păreţi stăpân pe situaţie, dar evenimente neprevăzute vă dau peste cap tot programul. Va fi o zi obositoare şi agitată. O întâlnire cu un prieten vă poate aduce ceva bani.

Săgetător – Ţineţi la părerile proprii, mai ales când este vorba de casă. Nu este cazul să le impuneţi cu forţa dacă vreţi să păstraţi armonia în familie. O întâlnire cu persoana iubită e benefică.

Capricorn – Păreţi stăpân pe situaţie, dar astăzi sunt posibile surprizele în dragoste şi nu prea aveţi energie. O aventură sentimentală vă poate aduce realizări nesperate.

Vărsător – Priviţi cu ochi critic şi nu lăsaţi nimic să vă scape. Uneori sunteţi surprins de reacţia haotică a colegilor. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Peşti – Partenerul vă creează probleme şi nu este exclus un conflict cu acesta. Vă bucuraţi de o sănătate bună şi atmosfera plăcută din casă vă ajută să treceţi peste eveniment.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Stomatologul ginecolog
Laura a emigrat din Iaşi la Barcelona, apoi la Napoli
“In Spania, nu am întâlnit rasism. Aici, da”
Troita bisericii romanesti din Auckland a fost vandalizata
Caricatura zilei
Ministrul Borbely, verificat de ANI pentru conturi bancare din Ungaria nedeclarate
Creşte corupţia în România sau încep instituţile să funcţioneze?
CSM s-a autosesizat in urma declaraţiilor lui Daniel Morar
in scopul apararii independentei procurorilor DNA
Şeful DNA acuză presiuni politice asupra anchetatorilor în cazul Borbely/
este vorba de declaraţiile lui Voicu, Kelemen si Ponta
Primii câştigători ai tombolei „Modern Calor te premiază!”
Persoanele în vârstă s-au plâns primarului Flutur
Orgoliile lui Aroşoaie, mai presus decât sănătatea botoşănenilor
Cei din sănătate şi-au luat salariile întregi
dar buboiul se va sparge în curând
Conducerea AJOFM Botoşani va fi stabilită prin concurs
ŞJ vrea uniforme şcolare, dar fără a fi subvenţionate la preţ
Lluni, profesorii vor afla notele de la examenul de titularizare
Furtună pe Botoşani - video
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog