Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
31419
De la 07 Ianuarie 2003
112821645

Horoscop

  • 17 July 2011, 23:00
Berbec – Vă întâlniţi pe neaşteptate cu o persoană pe care aţi iubit-o cândva şi consideraţi că este un dar al sorţii pe care trebuie să-l exploataţi. Aflaţi lucruri care vă uimesc.

Taur – Oricâte eforturi aţi face să evitaţi întâlnirea cu prietenii cu care v-aţi certat, nu veţi reuşiţi să-i ocoliţi. Le contracaraţi reproşurile printr-o atitudine rece şi insensibilă.

Gemeni – Sunteţi luat prin surprindere de nişte veşti, care vă provoacă un stres deosebit, şi reacţionaţi într-o manieră originală: amânaţi luarea tuturor deciziilor importante.

Rac – Consideraţi că banii pe care i-aţi împrumutat sunt pierduţi pentru totdeauna şi atunci vă decideţi să îi asiguraţi pe datornici că a fost vorba de o donaţie. Activităţi diversificate.

Leu – Stabiliţi noi relaţii de amiciţie cu persoane pe care le cunoaşteţi acum. Sunteţi apreciat pentru seriozitate, dar deveniţi incomod când vă mărturisiţi plăcerile secrete.

Fecioară – Încercaţi să faceţi economii şi sunteţi înconjurat de întreaga familie, numai că rezultatele vor fi pe termen lung şi nu vă place să aşteptaţi. Visaţi la câştiguri fabuloase!

Balanţă – Nu rezistaţi să staţi de-o parte şi vă implicaţi în toate activităţile profesionale ce demarează azi, cu toate că nu vi se cere ajutorul. Seara, apar surprize amoroase.

Scorpion – Este bine să profitaţi din plin de avantajele acestei zile, cu care vă veţi mai reîntâlni peste o perioadă lungă de timp. Nu le spuneţi prietenilor ce doriţi să faceţi.

Săgetător – Nici dvs. nu vă puteţi explica stare de melancolie, chiar de tristeţe, de care sunteţi cuprins fără nici un motiv clar. Refuzaţi invitaţiile la petreceri, iar de prieteni aţi uitat.

Capricorn – Planurile de călătorie sunt anulate, dar se pare că nu acest lucru vă supără cel mai tare, ci atitudinea persoanei iubite. Decepţiile continuă în familia dvs.

Vărsător – Cu toate eforturile pe care le faceţi, nu-i puteţi determina pe cei din anturaj să vă dezvăluie secretele lor. Curiozitatea nu vă dă pace, dar curând renunţaţi.

Peşti – Toată lumea din jur este nemulţumită, ceea ce vă creează o stare de iritare. Lipsa de răbdare vă împiedică să faceţi ceea ce v-aţi propus. Rezervaţi-vă câteva ore pentru sport.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Diversiune cu câştig politic şi financiar
Ioan Rotundu
Putem s-o mierlim, scârnăviilor nu le pasă!
Ioan Rotundu
Mămăliga moldovenească
Caricatura zilei
Dealu Mare - DN prabusit - video
Când preotul nu mai sfinţeşte locul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă