Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2066
De la 07 Ianuarie 2003
111041123

Horoscop

  • 18 July 2011, 23:00
Berbec – Gânduri stranii vor apărea şi vor zvâcni în mintea dvs. Din această cauză, liniştea va dispărea o bună parte a zilei. Aveţi nevoie de blândeţe şi de amabilitate.

Taur – Vă va face plăcere să vă întoarceţi în trecut şi să regăsiţi acolo idei de demult, bune de folosit. Dar aveţi grijă să nu confundaţi trecutul cu prezentul.

Gemeni – Problemele de familie s-au aglomerat peste aşteptări. Cu greu veţi reuşi să-i mulţumiţi pe toţi. Tăria de caracter este esenţială în demersurile de zi cu zi.

Rac – Sunteţi abil în trasul sforilor, faceţi planuri şi calcule pentru viitor şi veţi încerca să faceţi ceva speculaţii. Dacă nu luaţi în calcul duşmanii nedeclaraţi, nu veţi reuşi.

Leu – Va trebui să vă demonstraţi public seriozitatea sau capacităţile. Dar aceasta nu vă înspăimântă, pentru că vă cunoaşteţi adevărata valoare.

Fecioară – Riscă să apară o problemă de conştiinţă. Nu vă frământaţi ore în şir privitor la conduita pe care o adoptaţi. Soluţia se va impune de la sine.

Balanţă – Activităţi diverse vor figura pe agenda dvs. de zi. În general, toate vor fi duse la bun sfârşit. Nu uitaţi că o plimbare, o schimbare de decor vă menţine în formă!

Scorpion – Azi veţi avea o dispoziţie stranie. De la excese veţi trece la restricţii. Într-adevăr, ceilalţi nu vor şti ce să facă pentru a vă fi pe plac. Râs, veselie, dar şi câteva… lacrimi.

Săgetător – Ceilalţi nu vor înţelege prea bine ce vreţi să spuneţi, dar majoritatea auditorilor se vor preface că vă cred… Dacă simţiţi nevoia de a fi singur, cu greu vă veţi putea izola.

Capricorn – Veţi da impresia că nu sunteţi disponibil. Poate fi o lipsă de bunăvoinţă sau doar o aglomerare în treburile de la serviciu. Faceţi multe planuri pentru vacanţă.

Vărsător – Nu lăsaţi să se strecoare neînţelegeri între dvs. şi partenerul de viaţă. Grăbiţi-vă să le împrăştiaţi şi veţi evita o ceartă. Visaţi la un loc ideal, dar utopic.

Peşti – Aţi făcut numeroase declaraţii care se bat cap în cap, iar acum a venit momentul să finalizaţi măcar una dintre ele şi să vă dovediţi seriozitatea! Aveţi în continuare alte atuuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Umor în viersuri
Parcă-i dracul gol!
Ioan Rotundu
Au scăpat de indezirabili!
Ioan Rotundu
Mamă, tată săru’mâna pentru masă…
Expediaţi brutal în negura uitării
Caricatura zilei
Drum modernizat Prisecani - Odaia Veche - video
Samahoanca şi agresorul victimă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă