Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20998
De la 07 Ianuarie 2003
120845464

Horoscop

  • 19 July 2011, 23:00
Berbec – Vă reîntoarceţi cu gândul în trecut, la probleme destul de stresante. Unele întâmplări ciudate de astăzi vă reamintesc de acele timpuri. Priviţi spre viitor cu optimism!

Taur – Poate din cauza stării de oboseală sunteţi mai puţin atent decât de obicei, iar şefii direcţi observă imediat că aveţi un randament mai scăzut.

Gemeni – Nu vă mai împiedică nimic să colaboraţi excelent cu noii colegi. Comunicaţi uşor cu toată lumea, iar persoana iubită va fi mai puţin ocupată cu susţinerea dvs. morală.

Rac – Nu mai plecaţi urechea la bârfe şi încercaţi să nu vă mai implicaţi în discuţii care nu vă privesc. Este o zi favorabilă pentru a pune la punct unele activităţi în gospodărie.

Leu – Ar fi bine să renunţaţi la comoditate şi să vă asumaţi unele răspunderi. Din punct de vedere financiar nu staţi foarte bine şi nu este exclus ca azi să vă înfruntaţi un prieten.

Fecioară – Descoperiţi că popularitatea poate fi foarte obositoare, mai ales când intraţi în contact cu persoane cicălitoare. Nu mai puteţi amâna vizitele promise rudelor apropiate.

Balanţă – Exuberanţa şi graba cu care acţionaţi pot fi amendate de mici accidente ce apar pe neaşteptate, în cele mai nepotrivite momente. Nimeni nu vă mai poate tempera.

Scorpion – Nu veţi putea să vă afirmaţi părerile aşa cum aţi dori, dar veţi reuşi totuşi să vă impuneţi punctele de vedere în defavoarea colegilor dvs. mai originali.

Săgetător – Nu semnaţi acte şi nu luaţi decizii importante, mai ales la orele amiezii. Cineva din anturaj vă dă informaţii false pentru a vă încurca, dar nu are şanse prea mari.

Capricorn – V-aţi pierdut optimismul şi îi „plictisiţi” pe cei dragi cu grijile şi frământările dvs. Este necesară o vacanţă adevărată, la munte sau la mare, oricât de mică!

Vărsător – Declaraţi război tuturor celor care vă obligă să faceţi lucruri ce nu vă fac plăcere. Este de preferat să vă cheltuiţi energia în scopuri mai nobile. Seară lipsită de tandreţe.

Peşti – Odihna este necesară mai ales în prima parte a zilei, când gândurile negre nu vă dau deloc pace. Deşi banii nu vor fi o problemă astăzi, încercaţi să nu cheltuiţi nesăbuit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Băsescu a ciocnit cu “Băsescu”
Ioan Rotundu
A umilit până şi umilinţa
Ioan Rotundu
Mici, ca pe vremea când era bunica domnişoară!
Dans hunedorean - video
Primii câștigători ai tombolei Modern Calor și-au ridicat premiile
abar n-aveau de Ziua Europei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă