Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22766
De la 07 Ianuarie 2003
104661516

Horoscop

  • 24 July 2011, 23:00
Berbec – Azi sunteţi plin de surprize şi reuşiţi să surprindeţi pe toată lumea cu felul dvs. de a fi. Prietenii vă sunt alături şi vă simţiţi relaxat. Spre seară primiţi un telefon important.

Taur – Astăzi nu vă este gândul decât la distracţii. Aţi merge în oraş cu familia sau cu prietenii, dar sunteţi încă presaţi de timp, nereuşind să vă terminaţi toate proiectele la care v-aţi angrenat.

Gemeni – Încercaţi să evitaţi acţiunile impulsive şi să nu exageraţi cu insistenţele, în special atunci când este vorba de lucruri lipsite de importanţă.

Rac – Puteţi să obţineţi aproape orice de la cei din familie, este destul să vreţi! Nu faceţi economie de vorbe şi argumente dacă vreţi să-i convingeţi pe ceilalţi că aveţi dreptate.

Leu – Faptul că cei din familie vă aduc laude şi vă susţin va constitui cea mai preţioasă sursă de energie pentru dvs. Amintiţi-vă că trebuie să acordaţi mai mult timp şi atenţie celor dragi.

Fecioară – Nu obişnuiţi să ascundeţi nimic de cei pe care îi iubiţi. Însă în această zi ar fi indicat să vă gândiţi bine înainte de a rosti fiecare cuvânt. Important e să fie mai multe fapte şi mai puţin vorbe.

Balanţă – În ambianţa căminului veţi avea ocazia să străluciţi, să vă puneţi în valoare calităţile dintr-o nouă perspectivă. Atmosfera va fi mai neobişnuită: veţi dori să aduceţi schimbări.

Scorpion – Dacă v-aţi propus să rezolvaţi o problemă serioasă în această zi, faceţi acest lucru în cursul dimineţii. De altfel, şi după-amiază există şanse de reuşită, însă cu mul mai reduse.

Săgetător – Un prieten vă tot amână – e vorba de nişte bani pe care vi-i datorează. În rest, toate bune şi frumoase, probabil o ieşire în oraş, unde veţi petrece o seară relaxantă şi foarte plăcută.

Capricorn – Constataţi cu părere de rău că nu dispuneţi de timpul celorlalţi aşa cum aţi fi vrut. Delăsarea este cauza care face unele lucruri să nu iasă aşa cum vă doreaţi.

Vărsător – Sunteţi foarte comentat pe la spate, bineînţeles. Deşi pe moment vă amuză aceste atitudini prea puţin binevoitoare, riscaţi totuşi să vă lăsaţi cuprins de panică mai târziu din cauza lor.

Peşti – Simţul practic vă lipseşte astăzi aproape total. Evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că starea de uşoară depresie în care vă aflaţi poate fi un dezavantaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Numiri de şefi dictate de interese
Ioan Rotundu
Oalele se vor sparge în capul lui Flutur şi Conţac
Ioan Rotundu
Adevăratele pârjoale moldoveneşti
Omul care vorbeşte cu lutul
Caricatura zilei
Operaţiunea Ricovery - Botoşani - video
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă