Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
42409
De la 07 Ianuarie 2003
95405619

Horoscop

  • 25 July 2011, 23:00
Berbec – Inspiraţia dvs. vă este foarte utilă astăzi. Veţi avea puterea de a discerne ceea ce e mai bine pentru dvs. şi familie. Petreceţi seara plimbându-vă împreună cu familia.

Taur – Încercaţi să vă simplificaţi munca, alegând calea cea mai uşoară. Aceasta pentru că aveţi mereu tendinţa de a vă complica. Cereţi sfatul prietenilor din anturaj.

Gemeni – Veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă prin rezolvarea unei situaţii cu care vă confruntaţi de ceva timp. Oricum, capacitatea dvs. de a vă implica în activităţi practice este mare şi este unanim apreciată, atât de superiori, cât şi de colegii de muncă.

Rac – Nevoia de manifestare în plan sentimental este mai mare decât în mod obişnuit. Fiţi totuşi prudent şi nu vă încredeţi în orice zâmbet. Cheltuielile se vor ţine lanţ.

Leu – Viteza dvs. de reacţie este excelentă şi acest lucru vă poate scuti de o mulţime de neplăceri. În plus, daţi dovadă de o bună rezistenţă, atât fizică, cât şi psihică.

Fecioară – Acordaţi mai mult timp şi mai multă răbdare acelor rude care au trecut prin situaţii dificile, dacă vreţi ca altă dată să aibă încredere în dvs. Calm aparent şi soluţii ciudate.

Balanţă – Relaţia cu partenerul de viaţă redevine armonioasă, însă încă vă mai gândiţi la tot ceea ce s-a întâmplat. O împăcare de lungă durată înseamnă şi acceptarea unor compromisuri.

Scorpion – Calmul pe care îl afişaţi este fals şi răbdarea dvs. este pe care să cedeze. Vă enervează acele persoane care susţin că trebuie să acţionaţi pentru a repara greşelile dvs.

Săgetător – Aveţi tendinţa de a fi cam idealist şi acest lucru poate duce la neînţelegeri cu persoana iubită. Încercaţi să vă ancoraţi mai mult în realitate şi nimic neplăcut nu vi se va putea întâmpla.

Capricorn – Mare atenţie, căci n-ar fi exclus să vă suciţi glezna. Orice simptom va trebui tratat cu toată atenţia, altfel veţi avea neplăceri în viitor.

Vărsător – Ar fi bine să nu uitaţi că „vorba dulce mult aduce”. Dacă vă veţi folosi intuiţia şi nu vă veţi uita interesele puteţi ieşi mai puţin „jumulit” din această zi.

Peşti – Sunteţi cam singuratic în această zi. Nu prea vă merg lucrurile, mai ales din pricina faptului că tot staţi şi analizaţi problema din mii de unghiuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Darie din ordinul cui acţionează?
Ioan Rotundu
Daţi-l jos pe netrebnic!
Ioan Rotundu
Locul unde se poate mânca o fasole bună
Satul scos la lumină după 575 de ani
Caricatura zilei
Centru istoric al Botoşanilor - video
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă