Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15102
De la 07 Ianuarie 2003
83680113

Horoscop

  • 26 July 2011, 23:00
Berbec – Emoţii mari! Deşi nu aveţi nici un motiv de bucurie şi nici nu se întrevede nici o petrecere, sufletul dvs. este plin de veselie.

Taur – Dorinţa de a vă odihni se luptă cu mulţimea de atribuţii. Trebuie să găsiţi calea de mijloc. Munca vă aduce un plus de energie; leneveala nu vă sporeşte buna dispoziţie.

Gemeni – Firea dvs. activă este dornică de schimbări, însă conjunctura astrală vă recomandă odihnă şi meditaţie în linişte. Astrele vă sfătuiesc să vă feriţi de schimbări înşelătoare.

Rac – Pentru a evita luarea unor decizii pripite, analizaţi totul în linişte şi în singurătate. Nu vă înfierbântaţi şi nici nu vă enervaţi, pentru a nu regreta mai târziu.

Leu – Atenţie mare, garanţia liniştii se află în casa dvs. Dacă nu vă place comportamentul partenerului, e mai bine să discutaţi cu mult calm decât să ridicaţi tonul.

Fecioară – Ziua deciziilor hotărâtoare. Nu vă temeţi de schimbări. Nu puneţi pe primul plan nevoile colectivului, ci avantajele personale şi puteţi-vă de trecut.

Balanţă – Dacă nu vă convine o situaţie, schimbaţi-o şi nu vă mai lamentaţi. În dragoste, sunteţi ocrotiţi şi vă bucuraţi de clipe foarte plăcute.

Scorpion – Mare atenţie astăzi, pentru că sunteţi expuşi la accidente şi sănătatea ar putea să vă creeze unele probleme, în sensul că vă paşte o răceală zdravănă.

Săgetător – O persoană din Vărsător vă cam supraveghează şi are mare putere asupra dvs. Aveţi încredere în forţele dvs. şi mergeţi cu curaj înainte.

Capricorn – Aveţi impresia că vi se ascunde ceva şi cu cât încercaţi să aflaţi mai multe, cu atât vi se pare că nu ştiţi nimic. O persoană apropiată va avea un necaz.

Vărsător – Dacă aţi fi un pic mai flexibil, toate lucrurile ar fi în regulă. Încercaţi să nu vă cramponaţi de toate detaliile. Cei pe care îi veţi întâlni azi vă vor deveni adevăraţi prieteni.

Peşti – Este posibil să aveţi probleme legate de aparatul respirator. Trataţi cu toată seriozitatea chiar şi cea mai banală răceală, deoarece e posibil să vă creeze neplăceri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Gara din Săveni - video
Misiune îndeplinită
Ioan Rotundu
România, bine ai venit în lumea civilizată!
Ioan Rotundu
La micii lăudaţi… să nu te-araţi lacom
Stolul de politicieni şi masa îmbelşugată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă