Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7800 lei
1 USD = 4.4131 lei


Număr accesări
Astăzi:
23818
De la 07 Ianuarie 2003
73822121

Horoscop

  • 27 July 2011, 23:00
Berbec – Reacţionaţi ciudat, dar faceţi totul motivat şi cu cele mai bune intenţii. Cei din jur nu sunt de acord cu modul dvs. de a aborda problemele.

Taur – Este posibil un blocaj psihic, însă din punct de vedere sentimental, vă puteţi considera un norocos. Partenerul vă răsfaţă şi vă încurajează de câte ori treceţi printr-un moment critic.

Gemeni – O discuţie interesantă vă aduce entuziasmul de care aveţi nevoie. Viaţa de familie este pe primul plan, iar preocupările dvs. pentru echilibrul casnic sunt apreciate de partener.

Rac – Buna dispoziţie şi optimismul nu vă vor părăsi pe tot parcursul zilei. Sunteţi receptiv la părerile celorlalţi şi abia aşteptaţi să vă expuneţi punctul de vedere.

Leu – Mobilizaţi-vă pentru a vă atinge scopul şi nu mai ţineţi cont de părerile unor amici care vă invidiază. În casă, faceţi un program bine gândit şi organizat.

Fecioară – Vă veţi lovi de încăpăţânarea celorlalţi, mai ales a partenerului, ca de un zid şi vă va fi greu să duceţi la bun sfârşit ce v-aţi propus pentru astăzi.

Balanţă – Deveniţi rigid în conversaţie, mai ales dacă este vorba despre bani sau despre strategii de educaţie. Încercaţi să fiţi mai ponderat şi mai amabil cu prietenii.

Scorpion – Astăzi, veţi reuşi să creaţi probleme oriunde veţi merge. Ar fi mai bine să nu porniţi la drum lung. Sunteţi greu de abordat cu toate că ceilalţi încearcă să fie drăguţi.

Săgetător – Dragostea este favorizată, astfel că tot ceea ce întreprindeţi în această direcţie ar trebui să meargă exact cum vă doriţi. Cei singuri îşi vor întâlni perechea.

Capricorn – Găsiţi rezolvarea unui conflict mai vechi. Datorită bunei dispoziţii vă faceţi remarcat la o întâlnire. Partenerul vă va face o scenă de gelozie.

Vărsător – Dispuneţi de multă voinţă şi ambiţie, însă nu aveţi răbdarea suficientă pentru a desăvârşi tot ce v-aţi propus să realizaţi. O discuţie în contradictoriu vă indispune.

Peşti – Un prieten vă solicită sprijinul şi veţi abandona, pentru moment, interesele personale. Relaţia cu colegii ar putea întâmpina unele dificultăţi de moment.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Viaduct CFR Dângeni - Vlasăneşti - video
Din secretele carmangerului Scriba
Eliminarea lui Conţac face parte dintr-o strategie
Ioan Rotundu
E vremea interlopilor
Ioan Rotundu
Vrednică lucrare creştină
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă