Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
6362
De la 07 Ianuarie 2003
80960485

Horoscop

  • 29 July 2011, 23:00
Berbec – Sunteţi hotărât să schimbaţi ceva în viaţa dvs. Poate veţi face ceva în legătură cu aspectul fizic. Resimţiţi o stare de oboseală accentuată. nu vă surmenaţi atât de mult.

Taur – Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi în special partenerului.

Gemeni – Relaţiile legate de serviciu se vor intensifica în următorul interval de timp. În dragoste, cei singuri au un motiv în plus de bucurie, pentru că se pare că îşi vor găsi jumătatea.

Rac – Aţi intrat într-o pasă de singurătate. Mai greu este pentru cei care se străduiesc să comunice cu dvs. şi întâmpină rezistenţă. Doar şefilor să nu le cereţi asta, căci riscaţi să aveţi neplăceri.

Leu – Astăzi ar fi bine să aveţi grijă unde vă plasaţi banii în cazul în care decideţi să-i investiţi undeva. Şi la serviciu se pare că veţi ieşi în pierdere, dacă nu sunteţi atent la ceea ce vorbiţi.

Fecioară – Apar evenimente importante care au darul de a vă îmblânzi reacţiile în mod miraculos. Stabiliţi nişte graniţe clare prin care le impuneţi colaboratorilor un anumit program riguros.

Balanţă – Ritm de muncă sufocant. În orice context însă, este lăudabil că nu depăşiţi graniţa realismului. Cu voinţă, vă asumaţi şi responsabilităţile de ultimă oră.

Scorpion – Acordaţi mai multă atenţie sănătăţii, fiindcă sunteţi predispuşi la indigestii. Nu dispuneţi de prea mult timp liber, astfel că nu reuşiţi să vă întâlniţi cu cei dragi.

Săgetător – Pe plan amoros, Cupidon nu vă dă motive de emoţii speciale. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie stabilă, ea nu va cunoaşte suişuri şi coborâşuri.

Capricorn – Divergenţe cu partenerul, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care vrea să le facă în cămin. Pentru a evita o ceartă, ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi.

Vărsător – Sunteţi activ, calculat şi original, mai ales în relaţia cu persoana iubită. Nu este exclus să aflaţi informaţii pe care le puteţi valorifica. Noroc la bani şi în casă aer de sărbătoare.

Peşti – Un prieten vă poate surprinde cu o propunere de parteneriat sau vă trimite veşti care vă vor bucura foarte mult. Sănătatea este bună, cu multă energie fizică.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Ferma de vaci Mihai Viteazu - Ungureni video
Popescu şi cretinismul politic
Ioan Rotundu
Pumnul în gură!
Ioan Rotundu
Borş cu fasole de să-ţi baţi copiii
Războiul cumnatelor
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă