Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
3514
De la 07 Ianuarie 2003
76516313

Horoscop

  • 31 July 2011, 23:00
Berbec – Dimineaţa nu prea sunteţi în apele dvs., mai ales că se ivesc o mulţime de probleme. Seara însă vă reveniţi şi deveniţi spiritual şi cu un ascuţit simţ al umorului.

Taur – Aţi putea obţine un acord sau o aprobare la o cerere mai veche. Nu este cazul să mizaţi pe promisiunile unei persoane cu anumită funcţie.

Gemeni – Vi se fac oferte interesante. Aveţi de ales. Nu vă grăbiţi, aveţi timp să vă gândiţi singur sau împreună cu un prieten de încredere. O discuţie despre o călătorie.

Rac – O persoană din anturaj vă suspectează de anumite lucruri şi sunteţi decişi să o puneţi la punct. Din punct de vedere fizic, sunteţi într-o formă destul de bună.

Leu – Nu sunteţi hotărât să acţionaţi conform planurilor care v-au fost impuse de către şefi sau de către cei cu care colaboraţi. Vi se pare că sunteţi înşelat.

Fecioară – Vreţi să vă depăşiţi limitele şi acţionaţi cu prea puţin calm şi multă subiectivitate. Starea emoţională din această zi vă încurcă şi mai mult intenţiile.

Balanţă – Destinul dvs. este legat azi de o schimbare majoră. Nu trebuie să priviţi în urmă, ci să acceptaţi tot ceea ce este nou, cu riscul de a face eforturi mari.

Scorpion – Îi iritaţi pe cei din anturaj cu corectitudinea şi principiile dvs. Ar fi de preferat să fiţi mai maleabil, mai ales dacă vi se propune o nouă colaborare.

Săgetător – Este necesar să vă păstraţi calmul, indiferent de evenimentele ce se desfăşoară în jurul dvs. şi în care sunteţi implicat fără voie. Primiţi sfaturi inaplicabile.

Capricorn – Nu vă grăbiţi să daţi declaraţii după bunul plac, deoarece veţi fi pus în situaţii dificile. Vi se cer amănunte despre viaţa dvs. intimă şi reacţionaţi destul de ciudat.

Vărsător – Treziţi admiraţia celor din jur, mai ales iubitului prin gesturi de maximă generozitate. Bucuraţi-vă de laude, pentru că aceleaşi gesturi pot fi mai apoi criticate.

Peşti – Astăzi sunteţi predispus la reacţii violente şi imprevizibile. Este recomandabil să vă stăpâniţi accesele de furie, chiar dacă sunt normale în contextul evenimentelor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Statia CFR Vorniceni 10.05.2010 - video
Unde ajung pomenile făcute din fudulie
Oricum am da-o, Hopa-Mitică rămâne portocaliu!
Ioan Rotundu
Şefia Poliţiei de frontieră, scoasă la vânzare
Ioan Rotundu
Haiducească şi tristă poveste de dragoste
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă