Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13454
De la 07 Ianuarie 2003
122899103

Horoscop

  • 3 August 2011, 23:00
Berbec – Prea multă muncă strică uneori. Tocmai de aceea, este bine să luaţi o pauză mai îndelungată, poate chiar un concediu. Evadaţi din cotidian şi odihniţi-vă!

Taur – Relaţia cu partenerul redevine armonioasă, însă încă că mai gândiţi la tot ceea ce s-a întâmplat. O împăcare de lungă durată înseamnă şi acceptarea unor compromisuri.

Gemeni – Se vor întâmpla multe pe unde veţi merge şi cele mai multe sunt în avantajul dvs. în ceea ce priveşte profesia. În dragoste, sunteţi tandru şi romantic.

Rac – Atunci când vreţi ca totul să fie cât mai plăcut, intervine ceva care să vă strice bucuria. Sunteţi original în ceea ce faceţi şi îi şocaţi pe ceilalţi cu ideile dvs.

Leu – Prietenii vă mai temporează entuziasmul şi vă determină să acţionaţi cu înţelepciune. Vă simţiţi bine în pielea dvs. iar partenerul este plin de surprize.

Fecioară – În afara unor gelozii, aveţi parte numai de lucruri bune. La serviciu, vă folosiţi de mobilitatea mentală şi este posibilă o realizare profesională.

Balanţă – Sunteţi prea impulsiv! Noroc că aveţi încă răbdare cu cei mai tineri, pentru că altfel v-aţi certa cu toată lumea. Vă asumaţi riscuri majore fără să vă ceară nimeni ceva.

Scorpion – Prietenii apropiaţi vă fac necazuri. Încercaţi să lămuriţi neînţelegerile şi să vă faceţi timp pentru discuţii. Astrele sunt favorabile intelectului dvs., stimulându-l.

Săgetător – S-ar putea să nu vă simţiţi prea bine. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o serată. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate.

Capricorn – Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu toate persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin.

Vărsător – Aveţi parte de un succes pe plan social şi financiar. Nu forţaţi nota! După-amiază plecaţi într-o deplasare în interes personal, care vă poate aduce beneficii materiale.

Peşti –Ziua este marcată de o atitudine negativă în ceea ce priveşte unul dintre membrii familiei. Dacă veţi fi mai deschişi şi înţelegători, situaţia se va rezolva de la sine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Liviu Chişcariu - persoană fără picioare - video
Şeful PDL Truşeşti, băgat după gratii
Ioan Rotundu
Cine-i la rând?
Ioan Rotundu
Drob de miel ca la Manole
Popasul Cucorăni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog