Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
337
De la 07 Ianuarie 2003
122885986

Horoscop

  • 4 August 2011, 23:00
Berbec – Vi se oferă posibilitatea de a face exact ceea ce doriţi. Nu aveţi răbdare să-i înţelegeţi pe cei mai tineri decât dvs. Vizite neprotocolare şi întâlniri neplanificate.

Taur – Conştient de punctele câştigate, domoliţi ritmul şi vă aplecaţi cu mai multă răbdare asupra problemelor curente. Ascultaţi sfaturile celor ce par a fi sinceri.

Gemeni – Vă mobilizaţi rapid voinţa atunci când pe lângă motivaţia de ordin sentimental, intervine şi un interes practic. Partenerul de viaţă are ceva de comentat.

Rac – Amabilitatea şi entuziasmul cu care participaţi la problemele altora vă atrag simpatia celor din casă. Vă feriţi să-i judecaţi sever pe alţii şi sunteţi plin de generozitate.

Leu – Vă implicaţi în noi proiecte financiare, cu gândul că veţi recupera o sumă de bani. Flerul vă dirijează spre o cooperare cu persoane loiale. Fiţi economi!

Fecioară – Sunteţi dornici să păşiţi pe drumul normalităţii în viaţa relaţională. Pentru proiectele pe care doriţi să le finalizaţi cu persoane de încredere este o zi de şansă.

Balanţă – Predomină chestiunile de rutină în prima parte a programului. În viaţa relaţională intervin întâmplări care tulbură armonia. Verificaţi orice noutate!

Scorpion – Doriţi să contribuiţi la rezolvarea problemelor de familie. Este inspirată strategia care începe prin a recunoaşte meritele fiecărei rude ce participă la discuţii.

Săgetător – Vă decideţi să-i cooptaţi pe toţi acei colaboratori care îşi pierd timpul şi energia făcând lucruri mărunte, fără viitor şi plătite insuficient.

Capricorn – Vi se aduce la cunoştinţă noul program de lucru, care contravine intereselor dvs. Pentru moment, nu aveţi cum să-l modificaţi, aşa că trebuie să vă adaptaţi.

Vărsător – Sunt posibile aventuri pasionale care nu vor fi întotdeauna încununate de succes. La locul de muncă sunteţi interesat mai mult de un post stabil.

Peşti – Acasă veţi avea parte de o atmosferă plăcută şi veţi fi mulţumit de ceea ce faceţi. Vă poate surprinde o invitaţie de la o rudă sau aveţi parte de o bucurie în cuplu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Toader Tinu Borzeşti împletitor harapnice - video
Şarlatan sau ignorant?
Ioan Rotundu
Lipsa demnităţii atrage doar dispreţul
Ioan Rotundu
Friptură fără miros de oaie
Locul unde sărăcia stă la braţ cu fudulia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog