Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11902
De la 07 Ianuarie 2003
87713291

Horoscop

  • 5 August 2011, 23:00
Berbec – Sunteţi plin până peste cap de calcule şi socoteli. Puteţi face bilanţul cheltuielilor din gospodărie; veţi avea o surpriză. Este posibil să aveţi o realizare socială.

Taur – Este posibil ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiţi să promiteţi nimic! Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Gemeni – Veţi participa la o întrunire lărgită şi veţi cunoaşte o persoană ce vă va atrage în mod deosebit. Aveţi toate şansele unei aventuri de neuitat. Faceţi faţă situaţiei.

Rac – Dacă aşteptaţi musafiri, ar fi bine să puneţi câteva tacâmuri în plus pentru prietenii care vor veni neanunţaţi. Nu uitaţi de telefoanele pe care le aveţi de dat.

Leu – Sunteţi decis să finalizaţi schimbările pe care le-aţi preconizat pentru căminul dvs. Aveţi de gând să cereţi ajutorul unei rude, dar renunţaţi pentru a nu vă crea obligaţii.

Fecioară – Este posibil să lucraţi peste program, aşa că nu trebuie să vă miraţi că sunteţi cam stresat. Prietenii vă simt lipsa şi s-ar putea să vă viziteze fără să vă anunţe.

Balanţă – Sunteţi tensionat la maximum şi vă manifestaţi energia făcând mai multe lucruri deodată. Nu aveţi stare, mai ales vă vi se oferă posibilitatea de a câştiga bani mai mulţi.

Scorpion – Nu aveţi chef să plecaţi nicăieri, însă decât să vi se umple casa din nou de nenumăraţi musafiri, preferaţi să faceţi o vizită cuiva care vă este drag.

Săgetător – Sunteţi foarte activ şi sociabil. Se pare că aveţi probleme în dragoste, dar optimismul dvs. este puternic. Pe plan profesional nu aveţi nici un motiv de îngrijorare.

Capricorn – Optimismul continuă să fie ghidul dvs. competent. Aveţi misiuni dificile, pentru că nu este prea comod să-i convingeţi pe cei din jur să fie obiectivi.

Vărsător – Răspundeţi prompt la mesajele primite prin intermediari. Rezultatul unui bilanţ făcut în turnul dvs. de fildeş, este mulţumitor, deocamdată.

Peşti – Astăzi vă propuneţi şi activităţi deconectante, care să vă elibereze de stres. Practic, preocupările artistice şi spirituale vor avea undă verde. Atenţie la decizii!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Ripiceni Conac boier Stroici - video
Jocuri de culise periculoase
Ioan Rotundu
Deasupra unşilor lui Dumnezeu
Ioan Rotundu
Un prânz la schitul Balş
August 23, sărbătoarea noastră dragă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă