Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29269
De la 07 Ianuarie 2003
92392780

Horoscop

  • 7 August 2011, 23:00
Berbec – În programul dvs. pentru timpul liber vor interveni unele schimbări majore, la care ar fi bine să încercaţi să vă adaptaţi. Nu faceţi reproşuri persoanei iubite.

Taur – Sunteţi cuprins de optimism şi aveţi mare încredere în ceea ce vă aşteaptă. Financiar este o zi foarte bună. Nu este exclus să găsiţi o sursă nouă de venituri.

Gemeni – Gândurile vă zboară în alte sensuri şi direcţii, total opuse căminului şi familiei, iar cel de lângă dvs. se poate simţi frustrat. La serviciu treceţi peste orice obstacole.

Rac – Astăzi vi se admiră cutezanţa şi ideile îndrăzneţe. Cele mai importante probleme vă obligă să vă exprimaţi public punctul de vedere.

Leu – Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să vă impuneţi cu încăpăţânare. Sunteţi nemulţumit din cauza banilor.

Fecioară – Nu cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă o meritaţi! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.

Balanţă – Vă sfătuim să vă supravegheaţi sănătatea şi să nu vă suprasolicitaţi fizic şi psihic. Multitudinea de probleme mărunte pe care le aveţi de rezolvat vă vor obosi.

Scorpion – Vă simţiţi răsfăţat de gesturile tandre şi pline de afecţiune ale partenerului. Rezistenţa fizică e bună aşa că orice simptom va fi depăşit cu uşurinţă.

Săgetător – Conştiinciozitatea dvs. naivă va trebui pusă în evidenţă, altfel riscaţi să aveţi o mulţime de probleme. Banii vor fi suficienţi pentru a vă permite mici mofturi.

Capricorn – Aveţi multă energie, încredere în forţele proprii şi bună dispoziţie. Rezolvaţi eficient orice problemă cotidiană. Nu este exclusă o problemă de sănătate.

Vărsător – Aveţi multe de făcut prin casă, dar familia vă acordă tot sprijinul. Îmbinaţi bine problemele de serviciu cu treburile gospodăreşti, dând randament maxim.

Peşti – Reacţionaţi cu promptitudine la solicitările persoanei iubite şi aveţi şansa să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste. Puteţi avea o neînţelegere cu o persoană feminină.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Trofinov. - inginer sef OGA refuza dialogul cu presa - video
Satana se leapădă de satana
Ioan Rotundu
A avut loc conferinţa judeţeană a… PCR
Ioan Rotundu
Fii afurisită gâscă!
Alungat din haita liberală
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă