Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23941
De la 07 Ianuarie 2003
122909590

Horoscop

  • 12 August 2011, 23:00
Berbec – Primiţi veşti care vă demobilizează şi vă creează o stare de nelinişte. Speranţele dvs. se năruie, iar dacă este vorba de o schimbare majoră, trebuie amânată.

Taur – Chiar dacă sunteţi protejat de acei şefi cu care colaboraţi perfect, este bine să fiţi foarte atent la cei ce vor să vă ia locul! Vi se cere o sumă de bani de către rude.

Gemeni – Nu înţelegeţi ce se întâmplă cu cei din jurul dvs. şi nici treburile personale nu prea sunt în ordine. Aţi renunţat la un ajutor de care acum aveţi nevoie.

Rac – Renunţaţi de bună voie la o parte din activitatea dvs. Ce nu ştiu cei implicaţi este faptul că nu mai vreţi să faceţi nimic gratis. Adevărul va ieşi la iveală în curând.

Leu – Relaţia cu persoana iubită riscă să se deterioreze. Dacă aveţi de luat o decizie în problemele profesionale, încercaţi să o amânaţi pentru o altă zi.

Fecioară – Sunteţi ambiţioşi şi prudenţi în egală măsură. Dacă vă preocupă verificarea unor acte sau înscrisuri mai deosebite, aveţi prilejul să le studiaţi.

Balanţă – Oricâte veşti primite vă emoţionează, vă menţineţi punctul de vedere. Este bine că aveţi criterii proprii după care ştiţi cum să acţionaţi.

Scorpion – Simţul umorului de care daţi dovadă astăzi îi va bine dispune pe cei din jur. Reuşiţi, fără să vă daţi osteneala, să fiţi în centrul atenţiei.

Săgetător – Programul zilei de astăzi va fi mai încărcat decât vă aşteptaţi, însă veţi face faţă cu brio. Vă simţiţi satisfăcuţi şi plini de încântare în compania celor dragi.

Capricorn – Presupunerile dvs. în legătură cu o persoană care vă vrea răul s-ar putea să fie nefondate. Nu mai faceţi acuze fără să aveţi dovezi concrete.

Vărsător – Veţi fi lăudaţi deoarece sunteţi perseverenţi şi muncitori, însă nu uitaţi să vă odihniţi. Sănătatea vă poate crea unele probleme.

Peşti –Dimineaţa vă întâlniţi cu o cunoştinţă cu care nu v-aţi văzut de mult, care vă invită la o petrecere. Vă sfătuim să nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Accident la podul peste Miletin - Copalau 23.10.2010 - video
Vor răspunde provocării?
Ioan Rotundu
Socialismul ştiinţific s-a întors acasă
Ioan Rotundu
Păţania lui Lucullus
Sfatul lui Iancu de Hunedoara către români
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog