Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
7963
De la 07 Ianuarie 2003
78514898

Horoscop

  • 14 August 2011, 23:00
Berbec – Nu sunteţi în apele dvs. şi vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiţi atât de pesimist, căci nu vă aşteaptă o zi foarte grea decât dacă v-o faceţi singur.

Taur – Astăzi sunteţi gata să vizitaţi nişte rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Este cazul să vă înarmaţi cu ceva mai multă răbdare.

Gemeni – Feriţi-vă de îmbolnăviri de orice gen. Sunteţi predispus la o răceală sau chiar la un mic accident, însă fără urmări grave. Fiţi ceva mai rezervat astăzi!

Rac – Fiţi fermi, dar delicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Eliminaţi deciziile care-i vor afecta pe cei prea sensibili.

Leu – Acasă se conturează un nou prilej de a finaliza activităţi care au bătut pasul pe loc. Sunteţi energici şi plini de voinţă. Puteţi finaliza fără probleme ce v-aţi propus.

Fecioară – Persoana iubită sau copiii v-au pregătit o surpriză. Sunteţi mult mai sensibil la stimuli şi s-ar putea să aveţi şi ceva capacităţi telepatice astăzi.

Balanţă – Dacă sunteţi prea atent la ceea ce este în jurul dvs. veţi afla bârfe interesante. Evitaţi suprasolicitarea fizică şi activităţile riscante. Nu iniţiaţi tranzacţii.

Scorpion – Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de partener.

Săgetător – Realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie şi cumpătare. Aveţi prea multă încredere în persoanele influente, dar nu trebui să uitaţi scopurile.

Capricorn – Vă agitaţi mult, vă mişcaţi mult, iar dorinţele dvs. sunt puternice. Nu este exclus ca astăzi să vă faceţi un nou prieten sau să stricaţi relaţia cu unul vechi.

Vărsător – Sunteţi pasional, cu un potenţial fizic bun, aşa că este indicată o întâlnire cu persoana iubită sau o aventură sentimentală. Sunt posibile gafele v verbale.

Peşti – Aveţi antenele întinse pentru a afla cât mai multe. Faceţi planuri minuţioase, pe care le dezvăluiţi doar în ultimul moment. Sentimentele dvs. devin mai stabile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Expo yoo Popauti 2.10.2010 - tractor cu plug - video
A aplicat tactica lui Spartacus şi tehnica lui Kasparov
Ioan Rotundu
Din nou sămânţa discordiei a rodit
Ioan Rotundu
O masă copioasă, la un restaurant cu pretenţii noi
Un botoşănean în Ţara Moţilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă