Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19758
De la 07 Ianuarie 2003
122905407

Horoscop

  • 16 August 2011, 23:00
Berbec – S-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu o femeie, pornind de la bani. Păstraţi-vă calmul şi să nu ridicaţi tonul. Spre seară vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Taur – Ar fi indicat să evitaţi călătoriile şi, mai ales, vizitele prea lungi. Ar fi bine să vă limitaţi activităţile de rutină, iar după amiază să staţi acasă, în mijlocul familiei.

Gemeni – Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa sunteţi cam iritat, pentru să nu ştiţi cu ce să începeţi. S-ar putea să aveţi musafiri.

Rac – Fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că ar fi posibil să aveţi probleme cu sănătatea. Nu vă suprasolicitaţi şi încercaţi să vă păstraţi buna dispoziţie.

Leu – Ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Persoana iubită vă pregăteşte o seară romantică.

Fecioară – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Faptul să nu staţi bine cu banii, vă ambiţionează să câştigaţi mai mult.

Balanţă – Cu puţin efort, reuşiţi să îmbunătăţiţi relaţiile care „scârţâiau” în ultima vreme. După-amiază vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii.

Scorpion – Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă situaţiilor noi şi neobişnuite. Zi favorabilă comunicării.

Săgetător – Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Azi nu sunteţi realist şi e bine să nu forţaţi lucrurile.

Capricorn – Tentaţiile vă copleşesc. Visaţi cu ochii deschişi şi nu daţi ascultare celor care încearcă să vă trezească la realitate. Evitaţi situaţiile în care controlul vă scapă din mână.

Vărsător – S-ar putea să primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul vă reproşează.

Peşti – Este o zi benefică încheierii de contracte în domenii noi de activitate. Puteţi risca o sumă mai mare de bani dacă vine vorba de investiţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Tabara "Codrii de Arama" Agafton 24.98.2910
Există un răspuns: fatalitate!
Ioan Rotundu
Politică pentru fraieri
Ioan Rotundu
Cârlanul dolofan şi proţapul buclucaş
Inundaţii, durere şi neputinţă
Caricatura zilei
uă săptămâni de verificări și reparații în sistemul de termoficare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog