Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
10845
De la 07 Ianuarie 2003
76606349

Horoscop

  • 19 August 2011, 23:00
Berbec – Dimineaţa, este posibil ca un fost coleg să vă propună un nou loc de muncă. Ar fi indicat să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul.

Taur – Parcurgeţi o zi favorabilă pe toate planurile. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie. Profitaţi de toate ocaziile!

Gemeni – Azi aveţi noroc la bani. Puteţi să vă încercaţi norocul la loterie, dar să nu riscaţi sume importante. Este bine să vă bazaţi pe instinct.

Rac – Vă aflaţi într-o pasă proastă din care nu ştiţi cum să ieşiţi. Vi se pare că toată lumea v-a părăsit şi nu vă susţine nimeni. Ar trebui să vă ridicaţi moralul.

Leu – Astăzi vă faceţi griji pentru o persoană dragă, care se află într-o dilemă. Ar fi bine să îi acordaţi întreaga atenţie şi întregul sprijin moral.

Fecioară – Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici propriile probleme. Aşteptaţi o veste importantă de la o persoană apropiată.

Balanţă – Problemele existente în relaţia de cuplu par a fi cauzate de persoane cunoscute de curând, care au pus ochii pe partenerul dvs. Limitaţi cheltuielile la minimum.

Scorpion – Astăzi vă veţi dedica exclusiv lucrurilor plăcute. Plecarea într-o călătorie neaşteptată vă poate conferi şi mai mult optimism. Fantezia dvs. nu cunoaşte limite.

Săgetător – Ar fi indicat să vă reconsideraţi poziţia faţă de câteva persoane, care nu merită regimul pe care îl impuneţi. În schimb, îi veţi surprinde pe cunoscuţi în mod plăcut.

Capricorn – O persoană nepoliticoasă vă poate face să ripostaţi, puţin cam violent pentru caracterul dvs. Pe plan financiar veţi avea destul de mulţi bani.

Vărsător – Se pare că azi nu vă supără nimeni, ba dimpotrivă, veţi primi o mână de ajutor în a reface ceea ce aţi stricat. Vă veţi bucura împreună de munca în echipă.

Peşti – Pentru dvs. timpul liber se rezumă doar la câteva dialoguri cu prietenii. Treburi abandonate, cu ceva timp în urmă, pot fi reluat în mare viteză. Echilibrul financiar se menţine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gazprom, gata să revizuiască formula de calcul a preţului gazelor naturale
Extremismul politic şi jurnalistic moldovenesc
Tânăr înecat în Prut, recuperat de pompieri
Anemia face ravagii prin judeţul Botoşani
Spitalul judeţean ar putea pierde o sumă importantă de bani
Sediul CMJ plimbat de „ameninţările” proprietarului terenului
La vândut ţigări de contrabandă cu sacul
Au pus paznici să le păzească incompetenţa profesională
Nova Apaserv pune la zid rău-platnicii
Peste 1500 de liceeni reiau emoţiile Bacului
În loc să lupte cu oportuniştii, Sanitasul vrea schimbarea lefii
Bancul zilei: Gestul academicianului Moisil
Caricatura zilei
Gogoşica parfumată
A fost ieri intens curtată
Ioan Rotundu
Moneda euro riscă să dispară, dacă nu se iau anumite masuri
Guvernul spaniol adoptă noi măsuri anti-criză
Principalele modificări privind registrul general de evidenţă a salariatilor
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă