Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14576
De la 07 Ianuarie 2003
77739684

Horoscop

  • 29 August 2011, 23:00
Berbec – Astăzi vă luaţi din nou angajamente faţă de propria dvs. persoană. Vă rezervaţi timp de gândire pentru apropiatele evenimente de familie, pentru situaţii limită.

Taur – Vă simţiţi foarte bine. Poate că relaţia de cuplu, tot mai bună, contribuie la refacerea echilibrului dvs, energetic. Încheiaţi anul trăind o frumoasă poveste de dragoste.

Gemeni – Veţi face un drum pentru a întâlni un prieten şi a pune la cale o strategie pe termen lung. Sunteţi binevoitor, generos şi ştiţi să atrageţi lumea de partea dvs.

Rac – Sunteţi invitat la un eveniment deosebit şi nu vreţi să rataţi această ocazie. Sunteţi un partener minunat de conversaţie, cu toate că vă simţiţi puţin cam obosit.

Leu – Dacă nu aşteptaţi prea mult de la familie şi nu forţaţi rezolvarea unor probleme gospodăreşti veţi avea o zi bună. Vă ocupaţi de bani, de corespondenţă şi de casă.

Fecioară – Ideile dvs. sunt acum practice şi… bănoase. În acelaşi timp, impresiile pe care le adunaţi azi din mediile în care vă petreceţi timpul, sunt valoroase din multe puncte de vedere.

Balanţă – Vă veţi remarca în societate dar dacă veţi ieşi prea mult în relief, veţi activa duşmanii ascunşi care vor trece la atac. E momentul să faceţi o schimbare în viaţa dvs.

Scorpion – Primiţi veşti sau bani la care nu vă aşteptaţi. Veţi avea o zi ceva mai agitată cu drumuri scurte, conversaţii, întâlniri, dar inspiraţia vă va fi de mare folos.

Săgetător – Realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie. Aveţi prea multă încredere în persoanele influente, dar nu trebuie să uitaţi că fiecare îşi urmăreşte scopul.

Capricorn – Posibile fluctuaţii financiare. Primiţi nişte bani, dar veţi scăpa repede de ei având în vedere satisfacerea unor plăceri sau achitarea unor taxe.

Vărsător – Dacă nu puteţi să faceţi chiar ce vreţi dvs., citiţi o carte sau relaxaţi-vă în compania familiei. Nu vă lăsaţi indus în eroare de laudele şi linguşelile altora!

Peşti – Nu prea aveţi chef de nimic, aşa că veţi încerca să pasaţi partenerului cât mai multe activităţi de pe agenda dvs. de lucru. Aveţi fler la speculaţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Eveniment monden cu bune şi rele
Ioan Rotundu
Intoxicarea „Poporului”
Ioan Rotundu
Nu mă pot declara un român nefericit
am un salariu oarecum decent, de 5.300 de lei
Ponta îşi lăsa secretara să participe la şedinţele de Guvern
România nu mai poate sta mult cu 4,9 milioane de pensionari şi 4,2 milioane de salariaţi
Spitalele din Botoşani au nevoie de încă 100 medici
criza lipsei de medici se va acuziza
Şi la Botoşani s-au înregistrat absenţe masive la Bac
Diabetul zaharat face ravagii prin judeţul Botoşani
Doi exmatriculaţi de la Bac pentru încercare de sopiere
Galeriile de Artă Botoşani inundate de un locatar
Fântâni arteziene arătoase promise de Primărie
Vicele Ghiorghiţă cere ajutor de la Poliţia Rutieră
2% din delicvenţele din Franţa sint săvârşite de români
S-a stabilit: Criza se va încheia în următorii 2-3 ani
Reţeta zilei: Hulubi înăbuşiţi
Înalt demnitar de stat arestat pentru trafic de influenţă
Caricatura zilei
Bancul zilei: Observaţia elevului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă