Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23174
De la 07 Ianuarie 2003
122883241

Horoscop

  • 6 September 2011, 23:00
Berbec – Multe piedici la serviciu într-o problemă presantă. Unele amănunte trebuie date deoparte. Vă atingeţi un scop, dar cu multă luptă. Dificultăţile vin de la cei apropiaţi.

Taur – Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul. Ar fi indicat să căutaţi o soluţie de compromis.

Gemeni – Primiţi o veste importantă, care va rezolva o problemă presantă. Beneficiaţi de nişte avantaje doar parţial. E cazul să nu vă aventuraţi într-o afacere riscantă.

Rac – S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Împreună cu partenerul puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi în cămin. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte.

Leu – Vă cam lipseşte simţul practic şi s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii.

Fecioară – Deşi sunteţi foarte preocupat cu probleme personale, vă sfătuim să luaţi o mică pauză. Acordaţi mai multă atenţie relaţiile sentimentale!

Balanţă – Dimineaţa nu sunteţi mulţumit de nimic şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să nu vă enervaţi pentru nimicuri. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu!

Scorpion – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţa s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Cumpăraţi un obiect de valoare!

Săgetător – Dimineaţa aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort. Este bine să aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul!

Capricorn – Este posibil să vă loviţi de piedici puse în calea dvs. de către persoane invidioase. Dar veţi avea puterea de a vă impune în faţa tuturor prin diplomaţie sau curaj.

Vărsător – Azi e o zi favorabilă iubirii şi plină de surprize în acest domeniu. Ziua continuă cu lucruri frumoase pe care partenerul vi le dăruieşte cu o invitaţie într-un loc deosebit.

Peşti – La serviciu, vi se cere sfatul cu privire la o situaţie delicată. Folosiţi-vă toată experienţa de viaţă, dar nu oferiţi sfatul dvs. ca ultimă soluţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşănenii au căzut pe capete de la Şcoala de jandarmi
Şcoala de Vară a Tinerilor Democrat Liberali
Marcu ia apărarea căzuţilor la Bac
Dacă aţi văzut acest copil anunţaţi Poliţia
Eltrans s-a aniversat …între prieteni
Bancul zilei: Jucător în naţionala de fotbal
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Pui cu mazăre cu raci
Botoşanii mai au libere la catedră 40 de posturi
Tot mai mulţi copii opăriţi cu lichide fierbinţi
Sancţiuni extrem de aspre pentru neregulile din spitale
Botoşani - răzbunarea Bacului luat în derâdere
Obligativitatea introducerii uniformelor şcolare, respinsă de Senat
Rusia va colabora cu NATO şi ar putea deveni „jandarmul Euroasiei”
Funeriu a avut curajul să prezinte românilor situaţia reală a învăţământului
Fostul şef al armatei iugoslave a fost condamnat la 27 de închisoare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog