Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5497
De la 07 Ianuarie 2003
108336673

Horoscop

  • 9 October 2011, 23:00
Berbec – Nu este exclus să cheltuiţi o sumă de bani pentru a face o surpriză plăcută copiilor. Bucuria acestora vă va face să uitaţi de toate neplăcerile.

Taur – Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent, mai ales dacă au rămas nerezolvate câteva probleme legate de planul financiar.

Gemeni – Astăzi veţi fi foarte relaxaţi şi plini de viaţă. La serviciu, reuşiţi să vă terminaţi toată treaba în timp record. Spre seară, primiţi vizita unui prieten.

Rac – Cineva că tot plimbă cu vorba în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să v-o restituie. Aveţi suficiente motive să trageţi o ceartă cu cineva apropiat.

Leu – Simţiţi că aveţi nevoie de mai multă armonie în jurul dvs., dar pentru acest lucru trebuie să vă sacrificaţi mai mult. Gusturile vă sunt îndreptate către frumos.

Fecioară – Din cauza faptului că sunteţi prea înţelegător cu ceilalţi, s-ar putea să fiţi puşi într-o situaţie neplăcută. Veţi reuşi însă, ca datorită maturităţii să puneţi capăt conflictelor.

Balanţă – N-ar fi exclus să înregistraţi o pierdere din cauză că nu aţi dat atenţie unor sfaturi primite de la apropiaţi. Spre seară, lucrurile vor lua o turnură fericită.

Scorpion – Dorinţa dvs. de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită. Chiar dacă spiritele se încing, ar fi mai bine dacă doar aţi asista.

Săgetător – O timiditate inexplicabilă face ca astăzi să nu vă puteţi apăra punctul de vedere. Şi în cuplu sunteţi mai mult în defensivă şi vă complăceţi în situaţii inacceptabile.

Capricorn – Ziua va fi calmă, iar atmosfera din familie plăcută. Veţi primi ajutor pentru a finaliza mai repede chestiunile gospodăreşti, astfel încât vă va mai rămâne timp şi pentru odihnă.

Vărsător – Veţi avea unele cheltuieli în ceea ce priveşte căminul motiv pentru care aţi putea amâna unele proiecte. Ar fi bine să evitaţi unele conflicte cu rudele dvs.

Peşti – Evitaţi să luaţi decizii în chestiuni importante, căci sunteţi neatent şi riscaţi să greşiţi. După amiază o mică bârfă cu cineva din familie vă va face binedispus.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Reţeta zilei: Mazăre verde cu marole căpăţâni
Bancul zilei: Democraţie ţigănească
Un cunoscut toreador spaniol a fost străpuns în faţă de un taur
Ponta şi Antonescu, ultimii dinozauri populişti din UE
soluţiile lor de a promite marea cu sarea nu mai sunt promovate nicăieri în lume
Lumea lu' Rotundu: Merele de Curteşti
Botoşăneanul Gabriel Chiriac şi înalta corupţie din Justiţie
Ioan Rotundu
Inspecţia Judiciară, sesizată să verifice posibile abateri disciplinare ale unor judecători ICCJ
Daniel Funeriu şi "inexactitudinile":
Primarul baronaş şi drumul prăfuit
Ioan Rotundu
Marcu n-a avu curajul să-l excludă pe Darie din PSD
Eram vrea să-i adune pe notari şi avocaţi în Centrul medieval al Botoşanilor
Patronul RVG este supărat pe primarul din Flămânzi
Liberalul Sorescu nu vrea dezvoltarea municipiului Botoşani
banii europeni alocaţi nu înseamnă nimic pentru eleste ciudat că un liberal se declară împotriva dezvoltării prin noi investiţiiel consideră parcul de distracţie la Cornişa o investiţie inutilă
Astăzi, medicii din judeţ îşi vor alege mebrii în Comisia de disciplină
Începe şi la Botoşani campania de vaccinare împotriva gripei
Se caută şef nou la Direcţia de Statistică Botoşani
Iar apar probleme cu salarizarea profesorilor
Botoşani: Stejarul salvat de colţii drujbei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă