Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7186
De la 07 Ianuarie 2003
110927656

Horoscop

  • 2 November 2011, 23:00
Berbec – Visaţi la călătorii senzaţionale şi la locuri pline de mister. Trebuie să luptaţi cu dvs. pentru a vă păstra imparţialitatea şi a reveni cu picioarele pe pământ.

Taur – Este o zi de scadenţe. Decideţi în ce mod trebuie plătite datoriile, dar şi obligaţiile morale. În gândul dvs. vă întrebaţi dacă sprijinul prietenilor va fi consecvent.

Gemeni – Sunteţi mult mai rezervat ca de obicei, mai prudent şi nu vă amestecaţi în bârfe, dar tot nu scăpaţi „netocat”. De la persoane iubită veţi primi o dovadă de dragoste.

Rac – Sunteţi generos cu partenerii şi faceţi în aşa fel încât această zi să fie una deosebită. Ar fi bine să nu vă lansaţi în cheltuieli nesăbuite.

Leu – Partenerul vă provoacă la o plimbare, un sport sau cel puţin o întâlnire cu prietenii apropiaţi. Cum nici dvs. nu prea aveţi astâmpăr, veţi accepta.

Fecioară – Veţi sta mai mult pe acasă şi vă veţi ocupa de gospodărie, de relaţia cu partenerul şi de familie. N-ar fi exclus să primiţi vizita unor rude, aşa că pregătiţi-vă de oaspeţi.

Balanţă – Vă interesează mai mult sănătatea dvs. şi a celor dragi. Realismul şi obiectivitatea se vor dovedi preţioase, mai ales dacă este vorba de probleme de familie.

Scorpion – Veţi avea parte mai mult de nemulţumiri decât de mulţumiri, aşa că vă retrageţi în propria carapace şi nu lăsaţi pe nimeni să vă perturbe liniştea.

Săgetător – Înţelegerea faţă de alţii şi discreţia vă aduc mai multe avantaje decât forţa. Nu mizaţi pe noroc în probleme financiare şi nu vă ocupaţi de speculaţii.

Capricorn – Chiar dacă domoliţi puţin ritmul, vă menţineţi entuziasmul. După ce vă liniştiţi în privinţa casei şi familiei, vine rândul problemelor personale.

Vărsător – Căldura şi generozitate cu care răspundeţi când vi se cere ajutorul vor fi răsplătite. Totuşi este bine să vă gândiţi bine înainte de a vă asculta instinctul.

Peşti – Astăzi renunţaţi să alcătuiţi un program supraaglomerat. După rezolvarea problemelor administrative, cugetaţi la cooperarea cu persoanele generoase şi la răsfăţ.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Nunta de argint
Reţeta zilei: Sos de harpagică cu rasol
Modernizarea Aeroportului din Suceava, un proiect important si pentru Botosani
Comunicat de presă - Muzeul judeţean Botoşani
Lipsa apei reci întrerupe și încălzirea
O fetiţă disparută a fost găsită de poliţişti după 20 de ani
Mircea Geoana este lipsit de caracter
peste tot in lume, cine pierde se retrage
Papandreu, "Regele haosului", a deschis cutia Pandorei
Băsescu calcă în picioare speranţele românilor din Timoc
Ajutaţi la găsirea unui copil de 11 ani
Cumătrie în familia vicelui Ghiorghiţă
Azi se „judecă” viitorul primarului de Păltiniş
Cum îşi dau la gioale cei din USL
Ioan Rotundu
Botoşani: Personalul TESA din spitalele comasate va fi selectat prin concurs
S-au primit bani pentru spitale şi farmacii, dar insuficienţi
Botoşani: Cadrele didactice au prins gustul proceselor
Liderul de sindicat Axinte anticipează proteste
Urban Serv Botoşani - tehnica salubrizării
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă