Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
35624
De la 07 Ianuarie 2003
76712655

Horoscop

  • 13 November 2011, 23:00
Berbec – Farmecul dvs. personal vă ajută să vă faceţi mulţi prieteni sau să fiţi căutat pentru atmosfera plăcută pe care o creaţi în preajma dvs.

Taur – Ideile dvs. sunt originale şi stârnesc discuţii contradictorii. Întâmplări neprevăzute pot tulbura monotonia acestei zile şi evenimentele pot lua o întorsătură ciudată.

Gemeni – Sunt posibile probleme în societate. Dacă partenerul de viaţă este plecat la drum lung, vă va face o surpriză plăcută.

Rac – O întâlnire cu prietenii va fi prilej pentru depănarea unor amintiri. Nu vă veţi simţi bine la serviciu şi sunt posibile probleme de sănătate.

Leu – Dovezile de afecţiune aşteptate nu vor veni astăzi. În schimb, veţi primi veşti deosebite de la cineva de la drum. Neînţelegeri cu partenerul de viaţă.

Fecioară – Aveţi o conversaţie inspirată, de aceea vi se caută astăzi compania. În dragoste, vă impuneţi punctul de vedere, dar o faceţi cu tandreţe.

Balanţă – Va fi o zi mai agitată, dar care vă va aduce şi surprize plăcute, veşti la care nu vă aşteptaţi sau întâlniri cu prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit de mult.

Scorpion – Sunteţi ceva mai agitat ca de obicei, mai activ şi cu idei originale. Persoana iubită sau copiii vor admira calităţile dvs. Veţi primi o veste trăsnet.

Săgetător – Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât trebuie. Ar fi bine să ţineţi cont de riscul de a rămâne cu buzunarele goale şi de posibilitatea unor neplăceri.

Capricorn – Veţi fi mult mai comunicativ cu cei cu care veniţi în contact. Primiţi veşti bune de la cineva de departe şi poate chiar o invitaţie la o petrecere.

Vărsător – Chiar dacă vă organizaţi riguros timpul şi vă supravegheaţi mişcările, puteţi fi vulnerabil faţă de unele calcule ambiţioase sau sentimente înflăcărate.

Peşti – Dacă este vorba de bucuria celor dragi sau de propriile plăceri, nu faceţi economii. Descoperiţi ceva interesant sau sunteţi plin de iniţiativă şi de idei trăsnite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Ba cal ba şa!
Reţeta zilei: Zalatină de zmeură
Victor Ponta nu regretă mazilirea lui Geoană
Conferinţa de presă a lui Victor Ponta, blocată de o membră a PSD
Mergând pe străzile Bucureştiului, am sentimentul că hopul a fost trecut
Cine poate împiedica Unirea?
Din puţinul pe care îl avem, promitem ajutor şcolilor de limbă română
De l-au mazilit pe Oprişanu
Depinde de Ovidiu!
Ioan Rotundu
Ador refuză să conducă un lagăr de exterminare
dar acceptă să folosească noul padoc pentru sterilizîri
Botoşani: Vrednicia mitropolitul Teofan s-a arătat şi la Dângeni
Mardare vrea s-o debarce pe Lupaşcu de la şefia femeilor liberale
Consilierii nimănui, crede Iavorenciuc
Primarul de Păltiniş e pe val în PNL
A început lupta contra „tradiţionalelor”
Comisarii de la CJPC au fost chermaţi la raport
IŞJ se va implica tot mai puţin în angajări
Botoşani: 55 de profesori dovediţi că au luat mită la Bac
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă