Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5630
De la 07 Ianuarie 2003
114817896

Horoscop

  • 16 November 2011, 23:00
Berbec – Activităţile de rutină vă vor solicita o bună parte a zilei. Încercaţi să abordaţi totul din alt unghi pentru că v-aţi cam plictisit.

Taur – Cineva încearcă să vă forţeze mâna pentru a vă plăti nişte datorii. Fiţi însă foarte atent, căci orice neglijenţă vă poate da peste cap planurile.

Gemeni – Pentru această zi v-am sfătui să evitaţi excesele de toate felurile. Veştile pe care le veţi primi nu vor fi valabile în totalitate.

Rac – Relaţiile cu cei din jur vă acaparează şi vă fac să trăiţi cu intensitate fiecare clipă. Ar fi bine să alegeţi un cerc restrâns de prieteni.

Leu – Nu mizaţi pe promisiunile de sprijin şi ajutor ale prietenilor. Feriţi-vă să risipiţi banii şi evitaţi acele aventuri galante care vă pot periclita cariera sau pacea familiei.

Fecioară – Grijile zilnice par mai puţin solicitante dacă ştiţi să gustaţi plăcerile vieţii chiar şi atunci când sunteţi luat prin surprindere. Primiţi bani de la serviciu.

Balanţă – Vă frământă o chestiune de familie. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti.

Scorpion – V-aţi dori o zi mai liniştită în mijlocul familiei, dar se pare că astăzi nu aveţi noroc. Telefonul va suna tot timpul iar la serviciu aveţi multe de făcut.

Săgetător – Vă gândiţi din ce în ce mai mult la persoana iubită. Sunteţi tandru şi plin de afecţiune iar o seară romantică este tot ce vă doriţi în această clipă.

Capricorn – Vor veni nişte oaspeţi neanunţaţi, dar vizita lor vă va face mare plăcere. Vi se fac propuneri, faceţi planuri… nu este încă momentul să hotărâţi.

Vărsător – Cineva va interveni în planurile dvs. şi acest lucru vă va scoate din sărite; dar nu este cazul să vă manifestaţi supărarea. Succesul e condiţionat de diplomaţie.

Peşti – Speculaţiile vă avantajează astăzi, aşa încât nu pierdeţi ocazia să vă rotunjiţi, în acest fel, bugetul. Încercaţi o discuţie cu partenerul de viaţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prim procurorul Popovici a devenit avocat
Bancul zilei: Surpriză la Starea Civilă
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Budincă de ciocolată
Combaterea corupţiei - prioritate pentru România
Profesor acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 12 ani
Zona euro se confruntă cu o adevărata criză sistemică
O inscripţie în limba araba ă cruciaţilor a fost descifrată pentru prima oară
Omar Hayssam nu poate fi extrădat din cauza lui Corlăţean
care blochează semnarea acordului cu Siria
Demagogia socialistă a USL
Ioan Rotundu
Joaca de-a angajarea costă Spitalul judeţean 30 mii leiu
Tunelul prin care şuieră vântul… promisiunile loui Mimor
Botoşani: Spitalele se confruntă cu o criză acută de medici
Eram va fi mulţumit dacă va fi reales consilier
Se deschide patinoarul
Liberalul Grigoraş şi lipsa de cultură politică
Botoşani: Moaşte făcătoare de minuni la Biserica Vovidenia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă