Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4584
De la 07 Ianuarie 2003
122576523

Horoscop

  • 21 November 2011, 23:00
Berbec – Dorinţa de a realiza ceva stabil, de a face o investiţie, a început efectiv să vă obsedeze şi se găsesc destule persoane în anturajul dvs. care vor încerca să profite.

Taur – Cu toate că sunteţi o persoană raţională, veţi încerca să vă răzbunaţi pe cei ce doresc să vă încurce planurile. Vi se oferă o recompensă şi uitaţi pentru moment de conflicte.

Gemeni – Aveţi ocazia de a vă întâlni cu prietenii dvs. cei mai buni, dar vă veţi da peste cap tot programul prestabilit. Nu renunţaţi pentru că ulterior vă va părea rău!

Rac – Sunteţi propus pentru o promovare care vă încântă şi care credeţi că vă oferă liniştea pe care o doreaţi. În realitate, abia de acum va începe să apară suprasolicitarea.

Leu – Calmul cu care reacţionaţi şi în cele mai dificile situaţii se datorează autocontrolului ce nu va rezista, din păcate, prea mult la declaraţiile ilogice ale celor din anturaj.

Fecioară – Un prieten vă cere un serviciu, dar dvs. vă eschivaţi, motivând că nu aveţi timp. Este posibil să faceţi o alegere pe care o veţi regreta.

Balanţă – Sunteţi stresat de câte aveţi pe cap, dar veţi reuşi să le scoateţi la capăt. Nu faceţi afirmaţii nefondate, căci s-ar putea să aveţi de pierdut.

Scorpion – Sunteţi neliniştit, dar nici nu faceţi mare lucru pentru a ieşi din această stare. Aveţi grijă căci aţi devenit cam comod şi sunteţi în pericol de a nu vă mai schimba.

Săgetător – Traversaţi o zi sufocantă! Aveţi totuşi convingerea că prezentul este o treaptă solidă pentru un viitor promiţător. Ritmul alert vă prieşte. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Capricorn – Apar multe noutăţi cu ocazia unor drumuri scurte. Vi se cere ultimativ să participaţi la o întrunire a colaboratorilor, pentru a verifica acte importante. Antipatii inexplicabile.

Vărsător – Unii nativi vor avea probleme de sănătate care vor necesita atât un regim foarte strict, dar şi cheltuirea unei sume considerabile de bani!

Peşti – Nu iscaţi discuţii neplăcute, dacă veţi fi contrazis. Impuneţi-vă punctul de vedere fără să folosiţi un ton agresiv. După amiaza o petreceţi în compania prietenilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Reţeta zilei: Budincă de vin
Bancul zilei: Priorităţi teroriste
Reclame comerciale video
Vladimir Putin, fluierat pentru prima oară în public
Spania: Trebuie sa ne îngrijoreze căderea socialiştilor?
ÎIn curând vor ieşi la iveală elemente corupte din rândul Opoziţiei
Capitalul străin fuge din Rusia mâncând pământul
Un demers iresponsabil, cu şanse zero de reuşită
USL a decis declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui
Mircea Druc: Unionismul este înnăscut
Prohodul socialismului
Ioan Rotundu
Humelnicu promite măsuri geniale pentru agricultură
Bani pentru oraş din proiecte cu Moldova şi Ucraina
Portariuc nu vede cu ochi buni Carrefour-ul
Rocadă de consilieri PSD în CLM Botoşani
Eveniment educativ la Şcoala din Corni
A început vaccinarea gratuită cotra gripei
Ţiprigan nu acceptă lecţii de democraţie
ea ar dori sancţionarea părinţilor care cer socoteală profesorilor
Botoşani: Marele Georgescu a fost huiduit de preşedinţii de asociaţii
Batjocoriţi de către o şleahtă de canalii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog