Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
11019
De la 07 Ianuarie 2003
80632532

Horoscop

  • 29 November 2011, 23:00
Berbec – Cineva din afară s-ar putea să vă dea sfaturi bune pentru îmbunătăţirea imaginii publice, sfaturi care vă vor garanta succesul în carieră.

Taur – Sunteţi activ, calculat şi original, mai ales în relaţia cu persoana iubită. Nu este exclus să aflaţi informaţii pe care le puteţi valorifica. Nu luaţi de bune toate veştile primite.

Gemeni – Veţi fi mult mai comunicativ şi mai amabil cu cei cu care veniţi în contact. Primiţi veşti bune de la cei dragi şi poate chiar o invitaţie la o petrecere.

Rac – Farmecul dvs. personal vă ajută să vă faceţi mulţi prieteni sau să fiţi căutat pentru atmosfera plăcută pe care o creaţi în preajma dvs. Nu este exclus să primiţi un cadou.

Leu – Cei care nu vă cunosc fac tot felul de presupuneri la adresa dvs. Nu este indicat să plecaţi la drum lung. Veţi încerca să dezvoltaţi relaţia cu un prieten.

Fecioară – Va fi o zi ceva mai agitată în care se fac simţiţi duşmanii. Încercaţi să vă redresaţi financiar şi să acordaţi mai multă atenţie informaţiilor primite.

Balanţă – S-ar putea să aveţi unele neînţelegeri cu o persoană feminină necunoscută sau la un drum. Vă impuneţi cu prea multă autoritate, mai ales la serviciu.

Scorpion – Sunteţi orgolios şi ambiţios, dornic de afirmare şi de dragoste. Vă puteţi baza pe intuiţie în găsirea soluţiilor favorabile imaginii şi afacerilor proprii.

Săgetător – Câştigaţi şi cheltuiţi la fel de repede. Sunteţi visători şi veniţi cu propuneri de întâlniri intime, dar nu uitaţi de probleme de familie şi de copii, dacă îi aveţi.

Capricorn – Sociabil şi comunicativ, sunteţi înconjurat de prieteni şi administratori. Dacă aveţi pretenţii prea mari, s-ar putea să deranjaţi pe cineva sau să faceţi o gafă verbală.

Vărsător – Deşi vă faceţi planuri mari şi rezistaţi cu greu unor tentaţii, vă puteţi controla sentimentele şi voinţa. La serviciu, vă certaţi cu cineva, dar aveţi perspectiva unor câştiguri.

Peşti – Nu imitaţi comportamentul unui prieten. Dacă aveţi idei despre un proiect, ar fi mai bine să le expuneţi decât să aprobaţi cu jumătate de gură proiectele altora.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Reţeta zilei: Învârtită de raci
Bancul zilei: Între soţi
Procesul de emitere a facturilor de gaze naturale a fost decalat
Vom trage 150.000 de rachete spre Israel dacă suntem atacaţi
Victor Ponta îl vede pe Crin Antonescu preşedintele României
Anders Behring Breivik nu poate fi responsabil penal pentru masacrul produs in Norvegia
Sorin Ovidiu Vantu a pierdut procesul cu Emil Boc
Omul de afaceri Calin Stoia a plătit o cauţiune-record
Primarii sunt obligaţi să verifice calitatea apei din fântâni
Avantaje pentru angajatorii care angajează şomeri în prag de pensionare
Diabetul zaharat face ravagii
Mâine, medicii de la centrele de permanenţă vor lucra
Modern Calor i-a lăsat fără căldură pe ţiganii din Parcul Tineretului
Bani pentru primăriile cu conturile goale
Botoşani: Sucevenii ne împing de la spate să facem „Podul lui Cozmâncă”
Varianta Dealu Mare aproape de inaugurare
Video: Urban Serv şi Unitcom
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă