Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16588
De la 07 Ianuarie 2003
122902237

Horoscop

  • 8 December 2011, 23:00
Berbec – Sunteţi suspicios şi nu le acordaţi celor care au greşit nici un fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi apelaţi la cuvinte dure.
Taur – Puteţi evita conflictele foarte uşor. Nu este necesar să fiţi sincer în toate ocaziile şi mai ales cu duşmanii declaraţi. Cei care au copii află noutăţi interesante referitoare la ei.
Gemeni – Sarcinile profesionale vă dau bătăi de cap şi regretaţi că aţi refuzat orice ajutor până acum. Deciziile dvs. nu sunt luate în seamă de cei cu care aţi colaborat înainte.
Rac – Este necesar să fiţi mai prudent, chiar dacă aveţi impresia că totul este foarte simplu. Refuzaţi şansa de a vă împăca cu persoanele care v-au criticat permanent.
Leu – Nu sunteţi mulţumit de evoluţia lucrurilor. Afacerile stagnează, însă nu din vina dvs. Adoptaţi o atitudine neutră, sunteţi precaut şi aceasta vă ajută să observaţi portiţe noi de acţiune.
Fecioară – Nu vă aflaţi în cea mai bună stare, iar crizele de personalitate se accentuează. Ar fi bine să nu vă impuneţi în faţa nimănui, deoarece există posibilitatea unor dificultăţi neaşteptate.
Balanţă – Dacă fiinţa iubită pleacă la drum, nu e cazul să vă supăraţi. Există riscul ca dintr-o supărare minoră să izbucnească un conflict care va pune la grea încercare echilibrul relaţiei dvs.
Scorpion – Veţi avea multe de făcut şi n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la serviciu. Veţi găsi în dvs. puterea de a depăşi obstacolele, aşa că nu e cazul să aveţi emoţii.
Săgetător – Veţi încerca să implicaţi pe cineva apropiat în problemele dvs. de serviciu. Aveţi inspiraţie şi vi se potrivesc mai mult activităţile artistice şi de creaţie.
Capricorn – Discuţii prelungite cu persoane din medii sociale diferite. Vă limpeziţi gândurile, dialogaţi cu colaboratori care v-au ocolit o perioadă de timp. Atenţie la dezvăluiri!
Vărsător – Nimic nu e întâmplător! Acum rivalii dvs. vor alcătui tot felul de strategii pentru a demonstra cât sunt ei de dinamicii. Doar exigenţa dvs. îi poate îndruma spre alte obiective.
Peşti – Sunteţi suspicios faţă de persoanele pe care le cunoaşteţi azi, fără să aveţi un motiv clar. Aceste presimţiri se bazează pe intuiţie, aşa că este de preferat să le respectaţi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sfântul Spiridon îi aşteaptă pe credincioşi
să se roage la Biserica de la Căminul de bătrâni Leorda
CJ a cerut bani pentru drumul Tg Frumos – Botoşani şi Vama Rădăuţi
Constructorul care reabilitează Spitalul „Mavromati” la un pas de a fi sancţionat
Botoşani: Război între doi membri ai PDL de Botoşani
Festivalul şanselor tale- la Grupul Şcolar Nicolae Bălcescu, Flămânzi
Reînfiinţarea şcolilor profesionale are piedici la Botoşani
Birocraţii di8n spitale s-au trezit cu acţiunea juridică respinsă
Boto.ani: Bolnavii de cancer vor scăpa de lista de aşteptare
Curs de specializare la Manchester pentru directorul DSVSA Botoşani.
Odiseea omenirii VII
Caricarura zilei
Reţeta zilei: Cozonaci
Bancul zilei: Business
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog