Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22595
De la 07 Ianuarie 2003
110943065

Horoscop

  • 12 December 2011, 23:00
Berbec – Lipsa banilor vă determină să renunţaţi la o călătorie, planificată mai demult. Cheltuielile cu repararea unui obiect din casă vă pot reduce mult resursele materiale.

Taur – Fără a avea aerul, felul dvs. de a comanda e într-adevăr uimitor! Nu vă miraţi de reacţiile celor apropiaţi. Încercaţi să nu zăpăciţi partenerul prin întrebări neîncetate.

Gemeni – Trezire plăcută, dimineaţă mai curând calmă. Un telefon survenit pe nepregătite vă răvăşeşte şi vă dă reacţii bizare. Deşi sunteţi un personaj interesant, sunteţi foarte vulnerabil.

Rac – Lucrurile ar putea lua o întorsătură proastă, însă datorită simţului dreptăţii veţi reuşi să restabiliţi ordinea. Feriţi-vă de excese de autoritate şi mai ales de abuzuri de putere.

Leu – Veţi juca un rol deosebit. Dacă nu sunteţi purtătorul de cuvânt al unei grupări, veţi fi modelul pe care vor încerca să-l imite. Astăzi partenerul trebuie să fie tolerant cu dvs.

Fecioară – Nu e cazul să vă criticaţi partenerul în faţa părinţilor şi nici pe părinţi în faţa partenerului. Azi, trebuie să daţi dovadă de multă diplomaţie şi în familie va domni armonia.

Balanţă – Descoperiţi noi afinităţi cu persoana iubită, care este mult mai tandră, dar şi mai curajoasă. Este posibil totuşi să vă declare unele lucruri nu tocmai plăcute, dar adevărate.

Scorpion – Sunteţi surprins de o decizie care vă dezavantajează, ce aparţine unei persoane cu care colaboraţi. Nu sunteţi pus în gardă de nimeni şi vă înfuriaţi pe bună dreptate.

Săgetător – Vă rezolvaţi cele mai stresante probleme cu ajutorul unor relaţii influente. Aveţi nevoie de protecţie şi o veţi găsi, totul este să îndrăzniţi să apelaţi la momentul potrivit.

Capricorn – Succes pe toată linia, mai ales la bani şi carieră. Dacă vă gândiţi să faceţi un pas important acum e momentul. Partenerul de viaţă vă încurajează ca de obicei.

Vărsător – Cineva în care aţi avut foarte multă încredere vă va decepţiona profund şi vă simţiţi trădat şi umilit. Să vă fie învăţare de minte şi să fiţi mai atent cui şi ce destăinuiţi.

Peşti – Aşteptaţi prea mult de la cei din jur. Poate că ar trebui să vă gândiţi serios la a vă revizui modul de a privi viaţa, opţiunile pe care le aveţi. Nu mai cereţi mai mult decât puteţi oferi dvs. înşivă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Reţeta zilei: Bezele
Bancul zilei: Balzac
Odiseea omenirii X
Acordul convenit de liderii europeni este parte a unei soluţii
dar nu reprezintă soluţia completă
Suntem deschişi la dialog, dar nu suntem dispuşi la o formalitate
Victor Ponta merge la Cotroceni, dar nu la grămadă
Silvic: Zeci de mii de euro din vânzarea de măceşe
Liberala Lazarec a ajuns preşedinte al Subcomisiei regionale de Justiţie
Botoşani: Tablou inedit expus în holul în Primăriei
Municipalitatea organizează Revelionul pensionarilor pe 29 decembrie
Grave erori de proiectie bugetara si in al patrulea an de guvernare Boc
Mi-aş dori un altfel de Ovidiu
Ioan Rotundu
Adolescentă în prag de comă alcoolică
Eltrans a schimbat regula de eliberare a abonamentelor gratuite
Botoşani: Cei din Sănătate vor beneficia şi la anul de tichete de masă
Botoşani: Cei de la Nova Apaserv vor musai sporuri la salariu
pe ei nu-i interesează că sporurile le suportăm noimanagerul Georgescu crede că salariaţii vor câştiga procesul *
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă