Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8024 lei
1 USD = 4.4395 lei


Număr accesări
Astăzi:
6022
De la 07 Ianuarie 2003
74035363

Horoscop

  • 13 December 2011, 23:00
Berbec – Dimineaţă, sunteţi confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului o surpriză!

Taur – Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. În cuplu aveţi o atitudine copilăroasă, aşteptând de la celălalt afecţiune.

Gemeni – Treceţi printr-o zi cu foarte mult chef de muncă. Cu toate acestea, nu aveţi prea multe treburi de rezolvat şi tindeţi să vă apucaţi de alte activităţi care să vă solicite cât mai mult.

Rac – Ar trebui să fiţi optimişti căci vă bucuraţi de o poziţie privilegiată pe lângă o anumită persoană cu care aţi făcut cunoştinţă de curând şi care se va dovedi un bun prieten.

Leu – Atenţie, fiindcă aveţi tendinţa de a cheltui cu largheţe cu persoane care nu merită şi care, în plus, vă mai creează şi probleme.

Fecioară – Perspectivele sunt plăcute. Planeta care vă guvernează zodia vă dă prilejul să le arătaţi celor din jur că puteţi să faceţi faţă cu brio oricăror probleme care apar.

Balanţă – Sfârşitul zilei nu vă prieşte, iar astrele sunt neutre. Simţiţi o stare de încordare, în ciuda relaxării pe care doriţi să o arătaţi. În curând o să aveţi parte de schimbări importante.

Scorpion – Propunerile cele mai tentante vor sosi de la prieteni şi persoane de acelaşi sex. Banii pe care-i aşteptaţi nu sosesc la timp şi, în hăţişul atâtor decepţii, veţi rămâne cu un gust amar.

Săgetător – Astăzi, rezervaţi mai mult timp odihnei. Acest repaus este bine venit, pentru că cei dragi se cred neglijaţi. Ei aşteaptă un dialog cu dvs. şi fireşte, gesturi de tandreţe.

Capricorn – Din nou, norocul se apropie de dvs. Şansa de a lega noi prietenii cu persoane bătăioase este maximă. Fugiţi de obligaţiile suplimentare şi fiţi cooperant cu cei care vă apreciază.

Vărsător – Totul sau nimic! Aşa gândiţi astăzi, când vă înscrieţi de bună voie în tot felul de competiţii. Izbânda de azi este un final aşteptat; ideile constructive sunt răsplătite.

Peşti – Prietenii sunt alături de dvs.! Este o şansă să fiţi protejaţi în situaţii foarte neplăcute. Stimulentele, fireşte, îşi fac apariţia, ca o dovadă a loialităţii colaboratorilor apropiaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Odiseea omenirii XI
Reţeta zilei: Scoarţă
Bancul zilei: Coincidenţe la maternitate
Caricatura zilei
Comunicat de presă – Muzeul judeţean Botoşani
Audiat la DNA în legătură cu finanţarea ilegală a campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană
Vrăjitoarele au dreptate: de ce să plătească impozite? Biserica plăteşte?
ICCJ a respins recursul în interesul legii privind recalcularea pensiilor speciale
Datoria externă a României se apropie de 100 miliarde euro. Cine ne-a împrumutat şi cu cât?
CERN anunţă că "a întrezărit" bosonul Higgs
însă nu are date suficiente pentru a confirma descoperirea
Comunicat de presă – „Târgul de Crăciun”
Premiu de consolare la „Gala Tineretului Democrat Liberal”
Cupluri „de aur” premiate de primarul Cătălin Flutur
Ministerul Sănătăţii vrea gărzi medicale mai puţine
Eleva băută va avea scăzută nota la purtare
Botoşani: Reducere drastică de personal la Inspecţia în Construcţii
Spitalul judeţean Botoşani: Scandalul tchetelor
Botoşani: Pictura unică în lume a fost expusă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă