Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9966
De la 07 Ianuarie 2003
122581905

Horoscop

  • 18 December 2011, 23:00
Berbec – Emoţii mari! Deşi nu aveţi nici un motiv de bucurie şi nici nu se întrevede nici o petrecere, sufletul dvs. este plin de veselie.

Taur – Dorinţa de a vă odihni se luptă cu mulţimea de atribuţii. Trebuie să găsiţi calea de mijloc. Munca vă aduce un plus de energie; leneveala nu vă sporeşte buna dispoziţie.

Gemeni – Firea dvs. activă este dornică de schimbări, însă conjunctura astrală vă recomandă odihnă şi meditaţie în linişte. Astrele vă sfătuiesc să vă feriţi de schimbări înşelătoare.

Rac – Pentru a evita luarea unor decizii pripite, analizaţi totul în linişte şi în singurătate. Nu vă înfierbântaţi şi nici nu vă enervaţi, pentru a nu regreta mai târziu.

Leu – Atenţie mare, garanţia liniştii se află în casa dvs. Dacă nu vă place comportamentul partenerului, e mai bine să discutaţi cu mult calm decât să ridicaţi tonul.

Fecioară – Ziua deciziilor hotărâtoare. Nu vă temeţi de schimbări. Nu puneţi pe primul plan nevoile colectivului, ci avantajele personale şi feriţi-vă de trecut.

Balanţă – Dacă nu vă convine o situaţie, schimbaţi-o şi nu vă mai lamentaţi. În dragoste, sunteţi ocrotiţi şi vă bucuraţi de clipe foarte plăcute.

Scorpion – Mare atenţie astăzi, pentru că sunteţi expuşi la accidente şi sănătatea ar putea să vă creeze unele probleme, în sensul că vă paşte o răceală zdravănă.

Săgetător – O persoană din Vărsător vă cam supraveghează şi are mare putere asupra dvs. Aveţi încredere în forţele dvs. şi mergeţi cu curaj înainte.

Capricorn – Dimineaţa, este posibil să intraţi în posesia unei importante sume de bani, care vă îmbunătăţeşte considerabil situaţia financiară. Fiţi foarte atent la cheltuieli!

Vărsător – Dacă aţi fi un pic mai flexibil, toate lucrurile ar fi în regulă. Încercaţi să nu vă cramponaţi de toate detaliile. Cei pe care îi veţi întâlni azi vă vor deveni adevăraţi prieteni.

Peşti – Este posibil să aveţi probleme legate de aparatul respirator. Trataţi cu toată seriozitatea chiar şi cea mai banală răceală, deoarece e posibil să vă creeze neplăceri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Crapfen
Caricatura zilei
Bancul zilei: Ginerele şi soacra
Parlamentul European cere organizarea de noi alegeri, libere şi corecte
Traian Băsescu a promulgat legea care prevede îngheţarea pensiilor şi
Liderii Zonei Euro trebuie să se preocupe de creşterea economică
şansele unei recesiuni grave au crescut
Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, jigniţi în presa online din Italia
"ţiganul" şi "celălalt cabotin"
Zona Euro se pregăteşte pentru o nouă săptămână delicată
pe agendă, majorarea resurselor FMI şi Pactul bugetar
Valentin Stan îl atacă dur pe Dan Voiculescu, la Antena 3
nu Băsescu confundă, "matale confunzi rău de tot, prietene"
Vaclav Havel a încetat din viaţă la vârsta de 75 de ani
Sărbătoare la Organizaţia municipală PSD Botoşani
Botoşani: Spectacol de tradiţii pe străzile din municipiu
„Boschetarii” de lângă noi
Bugetarii sunt lăsaţi fără tichete de masă în 2012
Peste 6.000 de botoşăneni sunt în căutarea unui loc de muncă
IŞJ a constatat că liceenii sunt campionii chiulului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog