Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Sănătate
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2912
De la 07 Ianuarie 2003
123968536

Horoscop

  • 19 December 2011, 23:00
Berbec – Este foarte important să nu vă dispersaţi atenţia. Încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor cu adevărat importante. Cele mai mărunte le puteţi lăsa pentru mai târziu.

Taur – Dorinţa de a fi la curent cu ultimele noutăţi, vă determină să intraţi în legătură cu diferite persoane bine informate. Fructificaţi cunoştinţele şi banii, dar evitaţi împrumuturile.

Gemeni – Petreceţi seara alături de persoana iubită, departe de companiile gălăgioase. Vă simţiţi bine în doi şi veţi reuşi să vă rezolvaţi multe dintre probleme.

Rac – Şansele dvs. de a avea câştiguri sunt mari. Fiţi însă atent şi nu încercaţi să obţineţi mai mult făcând speculaţii, căci riscaţi să pierdeţi mai mult decât aţi investit.

Leu – Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, interesată să vă sprijine creativitatea. Spre seară, s-ar putea să vă bulverseze o veste de la un prieten.

Fecioară – Starea dvs. de spirit nu este dintre cele mai bune, deşi nu aveţi un motiv anume. Un telefon de la un prieten din anturaj vă va mai remonta.

Balanţă – Vă încăpăţânaţi să vă susţineţi punctele de vedere în faţa cunoştinţelor şi daţi naştere la o discuţie aprinsă. Dacă aţi da dovadă de diplomaţie ar fi bine pentru toată lumea.

Scorpion – Ideile dvs. sunt excelente, dar par să vă scape de sub control. Faceţi o analiză atentă şi detaliată a situaţiei, înainte de a le pune în practică.

Săgetător – S-ar impune şi oarece drumuri scurte care, de bună seamă, nu vă vor deranja. Vă trec nenumărate veşti pe la urechi, dar nu e cazul să vă încredeţi în ele.

Capricorn – Veţi avea o zi mai lejeră în care aţi putea să vă ocupaţi de problemele casnice care s-au cam adunat. Un telefon vă va scoate din casă înainte de a termina ce v-aţi propus.

Vărsător – Aveţi impresia că vi se ascunde ceva şi cu cât încercaţi să aflaţi mai multe, cu atât vi se pare că nu ştiţi nimic. O persoană apropiată va avea un necaz.

Peşti – Nu aveţi chef de treabă, deşi ar fi multe trecute pe ordinea de zi. Un prieten va reuşi să vă mobilizeze şi până spre seară veţi reuşi să finalizaţi tot ce v-aţi propus.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Satisfacţia soţului
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Gugoaşe de ciocolată
Avere pusă în pericol din neglijenţă
Salvat dintr-un incendiu provocat chiar de el
Moldova este ostatică în mâna câtorva oameni
Va urma o perioadă grea. Vedem aglomerări de riscuri mari în lume şi, cu deosebire, în Europa
Dmitri Medvedev a cerut Rusiei Unite să se modernizeze
Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa tichetelor de masa
Maria Ţiprigan îşi anunţă pensionarea
Spitalul de Pediatrie a scăpat de o mare grijă
Modernizarea bucătăriei şi a spălătoriei rămâne incertă
Se vor putea face analize la laboratorul Spitalului judeţean
Cadouri pentru copiii botoşăneni din partea Primăriei
Botoşani: „Drumul morţii” în atenţia autorităţilor
Ieri, pensionarii s-au îmbulzit pentru a prinde un loc la revelion
Botoşani: S-a dat în folosinţă drumul de la Dealu Mare
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog