Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6640
De la 07 Ianuarie 2003
90452012

Horoscop

  • 21 December 2011, 23:00
Berbec – Aţi avea chef de o drumeţie sau un sport şi chiar aţi putea primi o invitaţie. Spre seară, vă veţi întâlni cu o cunoştinţă pe care nu aţi văzut-o de mult timp.

Taur – Părinţii insistă să discute ceva cu dvs., dar nu prea aveţi chef. Aţi face bine dacă le-aţi lua în considerare sfaturile măcar formal.

Gemeni – Cineva întârzie vă să returneze o sumă de bani. Nu vă agitaţi, pentru că în curând situaţia se va rezolva. Dacă aveţi copii, este posibil să întâmpinaţi unele probleme.

Rac – Este o zi solicitantă din toate punctele de vedere. Nu amânaţi ceea ce ştiţi că puteţi rezolva astăzi. Vă pregătiţi pentru o cină romantică în doi. Vă bucuraţi de o seară excelentă.

Leu – Cineva din familie nu este de acord cu un demers al dvs. şi există posibilitatea unor dispute serioase. Îi veţi mulţumi unui prieten pentru ajutorul pe care vi l-a acordat.

Fecioară – Aveţi o zi foarte aglomerată, iar timpul pentru distracţie este limitat. Luaţi o decizie care vă va părea pripită şi pe care s-ar putea să o regretaţi mai târziu.

Balanţă – Deşi nu vă arată, şefii sunt mulţumiţi de dvs. şi se gândesc chiar la o mărire de salariu. Dacă aţi avut o problemă de sănătate, astăzi veţi uita de ea şi vă veţi simţi bine.

Scorpion – Este o zi plină de romantism pentru majoritatea nativilor. Aveţi multe lucruri de făcut, dar nu vă stă mintea la ele. Colegii sunt nevoiţi să muncească şi pentru dvs.

Săgetător – Daţi dovadă de egoism faţă de un prieten şi veţi avea mustrări de conştiinţă. Sunteţi irascibil şi suspicios. Amintirile vă bulversează toată ziua.

Capricorn – Gândiţi pozitiv şi totul va merge aşa cum vă doriţi. Dacă ceva nu va ieşi astăzi, nu disperaţi, căci tot răul va fi spre binele dvs.

Vărsător – Fiţi mai tolerant faţă de partener pentru că veţi sfârşi prin a vă aduce doar reproşuri. Aveţi posibilitatea de a interveni într-o problemă a unui părinte, dar nu o faceţi.

Peşti – Vă văitaţi permanent că nu aveţi suficienţi bani. Ar fi bine să fiţi mai discret pentru că, până la urmă, vi se va atrage atenţia că există persoane mult mai strâmtorate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Două noi maşini pentru urgenţele medicale
Nova Apaserv a pierdut procesul cu angajaţii
urmează recursul
Angajat al Nova ApaSErv bătut de proprietar pe când citea contorul
Program de circulaţie tramvaie perioada 24.12.2011 – 08.01.2012
Moş Crăciun din tramvai
IŞJ Botoşani se închide cu fard de 50 mii lei
Farmaciştii botoşăneni îşi vor primi der la CAS banii restanţi
Primarul Flutur a chemat primarii din judeţ la adunat bani din fondurile de coeziune
Prefectul Cristian Roman a îndemnat la ajutor umanitar
Bancul zilei: Democraţia americană
Reţeta zilei: Orez cu ciocolată şi şoto
Caricatura zilei
Botoşani: Mascaţii l-au înconjurat, ieri, pe prefectul judeţului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă