Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18
De la 07 Ianuarie 2003
122885667

Horoscop

  • 13 January 2012, 23:00
Berbec – Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent, mai ales dacă au rămas nerezolvate câteva probleme legate de planul financiar.

Taur – Nu vă aruncaţi orbeşte într-o serie de activităţi la serviciu, doar fiindcă vi se pare că vă vor asigura un mai mare confort financiar şi o poziţie mai bună în ochii şefilor.

Gemeni – Aţi vrea ca partenerul să fie mai deschis către dvs. şi să nu mai fie atât de indiferent. Ar trebui să clarificaţi situaţia prin discuţii calme, sincere şi fără reproşuri.

Rac – Vă adânciţi în proiecte ce vizează îmbunătăţirea imaginii dvs. Celibatarii îndrăgostiţi vor avea parte de emoţii intense, căci, persoana pe care ei o apreciază le acordă atenţia cuvenită.

Leu – Dacă nu reduceţi cheltuielile, s-ar putea să vă treziţi îngropaţi în datorii. Viaţa sentimentală cunoaşte însă o îmbunătăţire, înţelegerea, respectul şi pasiunea fiind ingredientele principale.

Fecioară – O persoană în care nu aţi avut niciodată încredere s-ar putea să vă înşele cu o sumă de bani. Singurul care v-ar putea scoate din încurcătură este un bărbat care vă sprijină din umbră.

Balanţă – Dacă aveţi o funcţie de conducere şi câţiva oameni în subordine, astăzi vă puteţi aştepta la o mică revoltă din partea lor. Ar trebui să vă corijaţi atitudinea.

Scorpion – Dimineaţa, aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul!

Săgetător – Constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună, puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi în cămin.

Capricorn – Acumulaţi cunoştinţe călătorind sau urmând cursuri de perfecţionare. Actualizaţi relaţii cu persoane aflate la distanţă şi atacaţi cu curaj subiectul promovării.

Vărsător – După ce vă îngrijiţi imaginea şi vă aranjaţi convenabil din punct de vedere material, acordaţi importanţă circumstanţelor mai puţin favorabile.

Peşti – Vă face plăcere să aveţi întâlniri, să conversaţi la telefon sau pe internet, să aflaţi ultimele veşti. Sunteţi nerăbdător să vă amenajaţi căminul şi să vă ajutaţi rudele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Portariuc cere explicaţii legate de revelionul pensionarilor
Prefectul a tulburat liniştea USL-iştilor
A deschis birou de consultare a cetăţenilor
Ţurcanu ne dă o mostră de gândire mioritică
Aroşoaie şi-a tăiat craca de sub picioare
Botoşani: Ţurcanu îl loveşte pe Ţâîbuleac sub centură
nacuzându-l de deturnare de fonduri
Bancul zilei: Limbaj elevat
Reţeta zilei: Perjele prăjite
Caricatura zilei
Intrarea este liberă, ieşirea pe brânci
Noua taxa pe poluare auto a intrat în vigoare şi calculatorul oficial funcţionează
România ar putea da lecţii Ungariei
în ceea ce priveşte derularea acordului cu UE si FMI
Creditorii privaţi ai Greciei au suspendat discuţiile cu autorităţile de la Atena
Piedici în realizarea Centrului de Sănătate Multifuncţional la Truşeşti
Tarife majorate ale serviciilor prestate de DSP
SJA Botoşani va fi înzestrată cu noi maşini
Sănătatea răsuflă uşurată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog