Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27695
De la 07 Ianuarie 2003
86898683

Horoscop

  • 20 January 2012, 23:00
Berbec – Romantic şi visător, vă doriţi să petreceţi cât mai mult timp în braţele partenerului. Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.

Taur – Dacă sunteţi într-un impas, ar fi bine să cereţi sfatul persoanelor competente şi să nu luaţi decizii de unul singur. Discutaţi cu o persoană pe care o admiraţi.

Gemeni – Vă poate fi bine, dar sunt unele tergiversări de care e musai să ţineţi seama. Apare o undă de îndoială care vă îngreunează puterea de decizie.

Rac – Multă agitaţie în jurul dvs. În astfel de situaţii, angajamentele dvs. faţă de parteneri trebuie gândite. În mare parte, vă dedicaţi timpul familie.

Leu – Sentimentele nutrite faţă de persoana iubită ar putea fi prost înţelese, iar dvs. veţi avea de suferit. Fiţi alături de cei dragi şi încercaţi să fiţi aproape în toate activităţile de azi.

Fecioară – Parcurgeţi o zi în care sensibilitatea dvs. este exacerbată şi vă face prea emotiv. Interpretările dvs. sunt trase de păr şi asigură o şi mai proastă înţelegere cu prietenii.

Balanţă – Nu vă place deloc să depindeţi de alte persoane, să nu puteţi să luaţi singur deciziile, aşa cum credeţi de cuviinţă, dar nu veţi avea încotro. Oricum, veţi apela la familie!

Scorpion – Presupunerile dvs. în legătură cu o persoană care vă vrea răul s-ar putea să fie nefiondate. Nu mai faceţi acuze, fără să aveţi dovezi concrete.

Săgetător – Încercaţi să fiţi mai hotărâţi şi să nu mai staţi în cumpănă atunci când doriţi să întreprindeţi un anumit lucru. Colegii de serviciu v-o pot lua înainte.

Capricorn – Excelaţi printr-un magnetism parte, căruia nimeni nu îi va rezista. Intuiţia vă ajută să adunaţi informaţii, să faceţi planuri cu bătaie lungă alături de partener.

Vărsător – Vă încăpăţânaţi să vă susţineţi ideile chiar dacă prietenii vă dovedesc că nu aveţi dreptate. Fiţi mai conciliant pentru că nu sunteţi singur pe pământ.

Peşti – Veţi analiza în profunzime o propunere fiindcă nu sunteţi genul de om care să trateze lucrurile cu uşurinţă. O întâlnire sentimentală pluteşte în aer pentru cei liberi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Din Piaţa Universităţii
Reţeta zilei: Drojdii de pâne tare bune
Caricatura zilei
Concurs dedicat lui Eminescu pentru copii cu nevoi speciale
Pe 5 februarie debutează „Şezătorile iernii”
PNL şi PSD au monopolizat protestele
Deputatul Cătălin Buhăianu predă locuinţa ANL
Marcu şi-a vărsat pe Flutur veninul neputinţei
Botoşani: Marcu şi cu Macaleţi se răfuiesc cu prefectul Roman
dar Quod erat demonstrandum
Investiții botoșănene de peste 10 milioane de euro discutate la București
Tânăr lovit de un copac, salvat de paramedici
Locuinţe salvate de pompierii botoşăneni
Botoşănenii au la dispoziţie peste 900 locuri de muncă
Va avea loc trierea beneficiarilor de ajutoare sociale
Încă o sesiune de rezidenţiat pentru medicii tinjeri
Viclenie şi făţărnicie popească la Buhăceni
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă