Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13892
De la 07 Ianuarie 2003
112764243

Horoscop

  • 30 January 2012, 23:00
Berbec – Trecutul nu vă va da pace. Dar, cum se spune, repetiţia e mama învăţăturii. Experienţele din trecut vă vor ajuta să vă descurcaţi mai bine în situaţiile actuale.

Taur – Ar fi bine să renunţaţi la orgolii şi mândrie. Dacă veţi ceda un pic în faţa partenerului de viaţă, pe viitor veţi primi cu mult mai mult. Puteţi avea tot felul de surprize neplăcute.

Gemeni – Pentru a lua o decizie corectă, trebuie să ascultaţi glasul inimii. Dacă partenerul v-a dat acordul luaţi asupra dvs. răspunderea. De data aceasta sunteţi cel mai puternic şi mai înţelept.

Rac – Dorinţa dvs. de a arăta altfel vă poate duce prea departe. Nu cumpăraţi lucruri extravagante, pentru că rezultatele ar putea fi nedorite şi neplăcute.

Leu – Zi lucrătoare, care se pare că va fi plină de contacte şi întâlniri utile. Nu refuzaţi o ofertă de a vă perfecţiona. Cu timpul, aceasta va conduce la creşterea retribuţiei dvs.

Fecioară – Persoana iubită ar putea să nu fie dispusă la declaraţii înfocate. Nu vă necăjiţi, probabil că îşi ia sentimentele foarte în serios şi nu pune prea mare preţ pe vorbe goale.

Balanţă – Încercaţi să vă ţineţi de promisiuni. O rugăminte aparent măruntă din partea persoanei iubite este de fapt foarte importantă şi viitoarele relaţii depind de modul în care îi veţi da curs.

Scorpion – Păstraţi-vă calmul şi nu vă lăsaţi ispitit de conflicte. Va fi în folosul tuturor dacă vă ocupaţi de copii. Zi indicată pentru a merge la expoziţii, la teatru sau la alte evenimente mondene.

Săgetător – Buna dispoziţie va fi adusă de copii. Dacă azi le veţi acorda o atenţie deosebită, veţi afla multe secrete. Nu e cazul să încercaţi să vă impuneţi autoritatea în faţa partenerului.

Capricorn – Puteţi primi o propunere interesantă din partea unor vechi cunoscuţi. Ascultaţi glasul intuiţiei şi verificaţi dacă nu cumva propunerea este cusută cu aţă albă.

Vărsător – O voce convingătoare va conta la fel de mult ca şi logica expunerii. Mai ales dacă vă susţineţi propriile idei. Sunt posibile unele mici cheltuieli neprevăzute, dar cărora le veţi face faţă.

Peşti – Se iveşte o posibilitate de câştig substanţial. Nu vă grăbiţi să acceptaţi pentru a nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Boală papală
Reţeta zilei: Mod de a limpezi vinul tulburat
Caricatura zilei
Greva parlamentară va dura până la alegeri anticipate
Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Năstase
sunt dezamăgit de acest verdict
Franţa a revizuit în scădere creşterea economică din acest an
Stabilitatea şi creşterea economică sunt cheile pentru a discuta despre uşoare recuperări salariale.
Decizia ICCJ este o problemă a lui Adrian Nastase li a PSD
Codul portocaliu a pus prefectul în alertă
Senatorul Marcu bucuros de reacţia oamenilor de afaceri
„Oamenii politici trebuie să se gândească la oraşul lor”
Botoşani: Consilierii locali au vorbit ca să nu tacă
Centrul de Noapte este plin până la refuz
Sondajul PDL este gata, iar curioşii mai au de aşteptat
Cristineşti: 5 km pe jos până la şcoală pe un ger cumplit
Şi bal doilea sindicat din învăţământ se pregăteşte de grevă
Botoşani: Comasarea spitalelor aduce un p0lus de personal şi de paturi
Ministerul Educaţiei a dat liber la suspendarea cursurilor pe ger Directorii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă