Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9977
De la 07 Ianuarie 2003
122870044

Horoscop

  • 14 February 2012, 23:00
Berbec – Calmi şi zâmbitori, lăsaţi impresia că sunteţi siguri pe poziţie în orice context. Aşa se explică succesele pe care le obţineţi, spre uimirea rivalilor dvs. Evitaţi compania pesimiştilor!

Taur – Iată că sunteţi martorii unor întâmplări ciudate. Chiar dacă nu prea intuiţi ce vă aşteaptă în continuare, aveţi tăria să bravaţi foarte bine. Lucrurile se vor rezolva de la sine.

Gemeni – Vă întâlniţi cu persoane pe care contaţi în orice context. Este o zi favorabilă pentru evenimente filantropice, mondene, dar şi pentru tranzacţii şi călătorii.

Rac – Confuzia din viaţa sentimentală poate fi un prilej de glume proaste pentru cineva din anturaj. Nu vor fi elemente notabile. Astrele vă vor oferi în curând ocazia de a vă răzbuna.

Leu – Acţionaţi fără grabă, dar destul de eficient pentru a obţine o recompensă sau o sponsorizare. Aveţi o conversaţie incisivă şi faceţi totul pentru a vă păstra poziţia.

Fecioară – V-aţi cam săturat să-i ţineţi alături pe cei care continuă să vă dezamăgească. Deci, dacă trebuie să puneţi capăt unei relaţii, de orice gen, atunci această zi e bună pentru aşa ceva.

Balanţă – Acţionaţi cu mai mult tact dacă doriţi să obţineţi ceea ce vă interesează. Evitaţi să jigniţi pe cineva, chiar dacă veţi fi provocat.

Scorpion – Este posibil să fiţi pus în faţa unei situaţii delicate, însă veţi fi capabil să luaţi decizia cea mai înţeleaptă. Un prieten este îngrijorat din cauza dvs., însă îi veţi întoarce spatele.

Săgetător – Astăzi este posibilă o decepţie. Cineva profită de dvs., însă nu aveţi timp să vedeţi acest lucru. Aţi avut o discuţie cu partenerul şi regretaţi ceea ce i-aţi spus.

Capricorn – NU este cazul să daţi dovadă de prea multă generozitate, fiindcă s-ar putea să regretaţi mai târziu. Primiţi un cadou care vă ia prin surprindere şi vă face să uitaţi de celelalte griji.

Vărsător – Vă faceţi mustrări de conştiinţă pentru o greşeală faţă de un prieten bun. Nu vă sustrageţi de la programul pe care vi le-aţi făcut, pentru că vă va fi greu să recuperaţi.

Peşti – Încercaţi să păstraţi echilibrul existent şi fiţi mai răbdător. Nu intraţi în panică dacă nu veţi reuşi să obţineţi tot ce v-aţi propus.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Nostalgii cu dublu înţeles
Cronica unei lovituri de stat anuntate
Un Bugatti a gonit cu peste 340 km/h pe drumurile publice
Deputaţii Opoziţiei au refuzat solicitarea de a se întoarce la lucrările plenului Camerei
100 mld euro vor fi şterse din datoria externă a Greciei
într-o operaţiune financiară fără precedent în istorie
Producţia industrială a scăzut puternic în decembrie
Prima sentinţă în dosarul Caltaboşul
Fostul şef al Serviciului de Permise Argeş, condamnat la 14 ani de închisoare în Dosarul permiselor
Pompierii au transportat apă menajeră pentru o gospodărie
Pericol îndepărtat de pompierii botoşăneni
Ajutoare de la francezi distribuite de pompieri
Iarna grea pune municipalitatea la plată consistentă
Abonamente la maxi-taxi pentru Tulbureni
Botoşani: Peste zece mii de ţigani nu ies la numărătoare
Patru copii salvaţi din mizerie şi frig
Revendicările asistenţilor medicali
Botoşani: IŞJ colectează mită electorală de la profesori şi elevi
Botoşani: Serviciu telefonic de urgenţă la IŞJ
Caricatura zilei II
Viţel ş-avertizează adversarii că-mpunge
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog