Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
4208
De la 07 Ianuarie 2003
70549168

Horoscop

  • 15 February 2012, 23:00
Berbec – Este o zi casnică, fără activităţi care să vă dea bătaie de cap. Vă petreceţi timpul cu cei dragi şi vă ocupaţi puţin şi de gospodărie. Nu aveţi chef pentru a crea ceva interesant.

Taur – Folosiţi-vă calmul, zâmbetul şi blândeţea şi veţi obţine mai multe rezultate. Va fi o zi cu multe discuţii contradictorii cu cei dragi, dar cu succese în public.

Gemeni – Deveniţi mai sigur pe dvs. şi consideraţi că nimeni nu vă poate contesta deciziile pe care le-aţi luat. Din păcate, uitaţi că le-aţi schimbat până acum de prea multe ori.

Rac – Este o zi dedicată dialogurilor pentru relansarea dvs. profesională, pentru a obţine drepturi ce vi se cuvin. În privinţa proiectelor de anvergură puteţi conta pe colaboratori.

Leu – Treburi numeroase vă întâmpină de la prima oră. O bună parte a urgenţelor aparţin familiei şi obligaţiilor de serviciu. Apar însă şi situaţii neaşteptate - pierderea unor bani.

Fecioară – Astăzi vă amuzaţi pe seama întâmplărilor dulci-amare. Schimbările pe care vreţi să le faceţi vă aduc şi satisfacţii şi câştig de cauză. Trebuie să ţineţi pasul cu evenimentele.

Balanţă – Spiritul dvs. organizatoric va da roade. Veţi rezolva tot felul de probleme, prezente pe lista scadenţelor. Cu şefii dvs. veţi ajunge, în final, la un consens. Fiţi abili la capitolul bani!

Scorpion – Driţi să petreceţi timpul liber în compania intimilor. Şi tabieturile vor fi respectate prin grija celor dragi. Voia bună se strecoară în sufletul dvs. pentru a alunga veştile nedorite.

Săgetător – Se întâmplă un lucru minunat cu dvs.! Îndoielile nu mai au putere deloc asupra planurilor dvs.! Spontaneitatea prietenilor, chiar a persoanelor de decizie, amplifică voia bună.

Capricorn – Vă propuneţi să rezolvaţi tot felul de probleme fără acordul familiei. Mai mult, există tendinţa de a vă răsfăţa, de a evada în locuri pitoreşti. Nu exageraţi cu aceste mistere.

Vărsător – Aveţi de rezolvat probleme presante. Şi prietenii dvs. de familie, dar şi copiii vor avea nevoie de un ajutor moral. Suprasolicitările zilei se vor resimţi pe parcursul săptămânii.

Peşti – Credeţi că timpul zboară prea încet. Aşa se întâmplă când aşteptaţi veşti de la cineva drag şi mesajele întârzie. Atenţie, starea de spirit romantică în care plutiţi nu este productivă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Caricatura zilei
Bancul zilei: Dorinţă nejustificată
Guvern nou, probleme vechi
Casă aprinsă de un scurtcircuit electric
COMUNICAT DE PRESĂ – CMJ Botoşani
COMUNICAT DE PRESA – APIA Botoşani
Unitățile încălzite centralizat fac economie la bugetul local
Marturii despre ultimii romani din Aita Mare
Interviu cu Parintele Iustin Garleanu
Ministrul Laszlo Borbely: Suntem pregătiţi în caz de inundaţii
Dan Voiculescu vrea dublarea pedepselor pentru evaziune fiscală
Mihai-Razvan Ungureanu a unificat orarele în administraţia centrală
pentru ca timpul să fie folosit cât mai bine
Preot ce se cere exorcizat
Ioan Rotundu
Ionel Ilaşi protestează cu o păpuşă de paie
PPDD promite 20 mii euro pentru fiecare român
Ajutoarele strânse de botoşăneni pleacă astăzi la Brăila
300 de persoane monitorizate permanent de DSP
Mari probleme cu alimentaţia mamelor care alăptează
Protecţia Copilului va investi un milion euro la Stăuceni
Profesorii nu vor drepturi salariale fărâmiţate
Botoşani: Poporănii lui Dan Diaconescu acţionează în forţă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă