Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20731
De la 07 Ianuarie 2003
93514781

Horoscop

  • 17 February 2012, 23:00
Berbec – Aveţi o problemă de imagine, dar o rudă se oferă să vă ajute. Impulsivitatea poate crea probleme. Rezolvaţi problemele pe cale amiabilă. Vorbiţi mult şi cu folos.

Taur – Nevoia de libertate este mare, iar talentele se ser a fi puse în practică. Unele soluţii în certurile dintre parteneri pot fi găsite pe calea tratativelor.

Gemeni – Vă puteţi baza pe memoria şi pe puterea de sinteză. Cu ideile dvs. s-ar putea să stârniţi pe cineva din familie. Primiţi veşti proaste de departe.

Rac – Păstraţi-vă înţelepciunea doar pentru dvs. Dacă tonul dvs. devine mult prea familiar, s-ar putea ca ceilalţi să ignore ce spuneţi. În familie este mai importantă loialitatea decât ajungerea la un acord.

Leu – Decideţi să finalizaţi un proiect şi o mulţime de prieteni îşi oferă serviciile. Nu e bine să mergeţi doar pe mâna lor. Atenţie, tot felul de capcane vă pot goli buzunarele.

Fecioară – Vă gândiţi la o întâlnire romantică sau vă ocupaţi de copii, aducându-le multă bucurie. Sunteţi binevoitor, generos şi ştiţi să atrageţi atenţia asupra dvs.

Balanţă – Vă bucuraţi de sprijinul unor persoane amabile şi de împrejurări fericite pentru satisfacţii sentimentale. Nu aveţi simţ practic şi nici prea multă energie în acest week-end.

Scorpion – Vi se reproşează de către membrii familiei sentimentalismul exagerat şi încrederea pe care continuaţi să o aveţi în prieteni. E de preferat să nu le luaţi în seamă nemulţumirile.

Săgetător – Susţineţi cu tărie lucruri care nu se bazează pe raţiune. Vă uimiţi atât colegii cât şi rudele, iar persoane iubită preferă să tacă şi să nu intervină. Câştigaţi bani prin mijloace noi.

Capricorn – Astrele vă oferă azi o zi mult mai liniştită decât oricare alta din ultimele luni. Totul va decurge calm, fără bătăi de cap. Analizaţi bine şi acceptaţi că ceea ce vi se întâmplă nu e un complot.

Vărsător – Doriţi să faceţi mai multe pentru persoana iubită, dar timpul este scurt şi problemele de rezolvat, multe. Acasă puteţi avea parte de surprize şi schimbări.

Peşti – Sunteţi invitat la un eveniment deosebit şi nu vreţi să rataţi această ocazie. Sunteţi un partener minunat de conversaţie, cu toate că vă impuneţi cu fermitate părerile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Reclamaţii turceşti
40 de familii din Brateşu Vechi ajutate de pompierii botoşăneni
Nicolae Negru: Ştefan cel Mare – preşedinte!
Ion Petrescu: Noul Machiavelli, din Tiraspol
Salariile directorilor de companii de stat, micşorate cu 25-30%
Un hot care a vrut să jefuiască clienţii unui bar din Olanda a fost ignorat complet de aceştia
Dinu Damaschin, protectorul Monicai Gabor, a murit la Curtea de Apel Bacău
Ungureanu vrea în 60 de zile venituri la buget de cel putin 1,5% din PIB.
Ministrul Borbely reduce numărul autorizaţiilor de mediu
Preţurile la gazele importate de România au scăzut cu circa 15%
Centrul Militar Judeţean se mută în sediu nou într-o lună
Surprize portocalii pentru liberalul Florin Ţurcanu
Botoşani: Deştepţii cedează, consilierii judeţeni USL nu
Primăria Suliţa, mărul discordiei din USL
Protecţia Consumatorului tratată ca un fel de moaşă comunală
ITM: Mii de cărţi de muncă abandonate de titulari
Verificări severe asupra acordării ajutoarelor pentru încălzire
Premieră la Protecţia Copilului Botoşani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă