Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
11225
De la 07 Ianuarie 2003
68399161

Horoscop

  • 5 March 2012, 23:00
Berbec – Sunteţi într-o dispoziţie proastă, capabilă să aducă neînţelegeri cu ceilalţi, mai ales cu rudele. N-ar fi rău să vă faceţi nişte analize. În dragoste abordaţi totul cu seriozitate.

Taur – Astăzi simţiţi nevoia de a vă descărca energia negativă. Încercaţi să discutaţi cu cineva despre ceea ce vi se întâmplă. O întâlnire neprevăzută vă scoate din rutina zilnică.

Gemeni – Astăzi nu vă pică nimic din cer şi va trebui să alergaţi până e iese sufletul pentru toate hârtiuţele şi aprobările necesare. Nu reuşiţi să obţineţi tot ce v-aţi propus.

Rac – Ar trebui să vă ocupaţi timpul cu activităţi care vă fac mare plăcere, dar cineva nu vă lasă. Acordaţi prea multă atenţie părerii celor din jur. Companiile gălăgioase vă plictisesc.

Leu – Vă bucuraţi astăzi de momente extrem de romantice, iar prezenţa partenerului devine o adevărată surpriză de revitalizare. La serviciu: alergătură, nervi şi un volum enorm de muncă.

Fecioară – Astăzi nu vă iese nimic. Vă confruntaţi cu multe probleme şi cu eşecuri pe linie. Fiţi precaut şi nu începeţi nici o negociere. Aşteptaţi!

Balanţă – Fericirea interesează pe toată lumea, dar prea mulţi sunt care se înghesuie să vă dea sfaturi în dragoste. O învoială cu o persoană din mediul profesional poate fi o capcană.

Scorpion – Este o zi ideală pentru viaţa sentimentală. Relaţia de cuplu va fi idilică, mai calmă. Vă înţelegeţi perfect: parcă vă citiţi gândurile.

Săgetător – Călătoriile şi lărgirea anturajului vă relaxează şi vă ajută să găsiţi soluţii optime pentru a învinge unele opoziţii din partea cuiva foarte îndrăzneţ şi să vă faceţi noi prieteni.

Capricorn – Starea psihoafectivă este la cotele cele mai înalte şi acest lucru, ce influenţează şi starea fizică, vă aduce astăzi în ipostaza de mare câştigător, dar nu în chestiuni legate de bani.

Vărsător – Stăpâniţi-vă şi nu intraţi în dispute de nici un fel; chiar dacă veţi crede că puteţi triumfa fără nici un fel de probleme, ceilalţi se vor dovedi astăzi a fi mai abili decât dvs.

Peşti – Vă confruntaţi cu unele dificultăţi financiare? Nu este cazul să contaţi pe ajutorul altora, căci nimeni nu pare dispus să vă sară în ajutor. Singura soluţie e limitarea cheltuielilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Caricatura zilei
Bancul zilei: Nevasta enciclopedică
Prins la volanul unui Chrysler, deşi avea permisul suspendat
Paşaport fals cumpărat cu 1000 de euro
Greva USL continuă. Excepţia va fi dezbaterea Tratatului de guvernanta fiscală
Sprijinul pentru un candidat la prezidenţiale va fi decis într-un congres PSD
Boala din născare,
Leac la nătărăi n-are
Ioan Rotundu
Speranţe spulberate
Ioan Rotundu
Manipulare din lipsa de proiecte!”
Lupte interne în partidului lui Dan Diaconescu la Botoşani
Granitul chinezesc şi bulevardul blestemat
Botoşani: Un cimitir privat le strică socotelile celor de la PPDD
Conrec sau Tehnic Asist vor obloji răniule străzilor
Înscrierea în clasa pregătitoare a pornit cu stângul
Maim multă operativitate în tratarea hepatitei C şi B
Chiahia a redevenit medic epidemiolog
Botoşani: Comasarea spitalelor s-a făcut fără disponibilizări
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă