Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17242
De la 07 Ianuarie 2003
83919567

Horoscop

  • 8 March 2012, 23:00
Berbec – O mare atenţie va trebui să acordaţi sănătăţii. Trataţi cu toată atenţia orice simptom, altfel există riscul să vă confruntaţi cu neplăceri majore în viitor.

Taur – Veţi simţi că cei din jur vă sprijină în orice condiţii şi acest lucru vă va încuraja. În familie, vă veţi confrunta cu o schimbare, poate vă veţi muta sau un nou membru e pe cale să apară.

Gemeni – Aveţi mai multă energie decât de obicei. Vă simţiţi în armonie cu tot ceea ce vă înconjoară. După-amiază vă veţi întâlni cu prietenii. E o zi potrivită pentru a merge la întâlniri.

Rac – În această dimineaţă este posibil să primiţi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. Această reîntâlnire vă bucură nespus de mult.

Leu – Vi se cere mai mult tact decât de obicei pentru a rezolva încurcăturile de la serviciu. Şi acasă ar trebui să faceţi apel la puţin diplomaţie.

Fecioară – Doriţi să aflaţi cu orice preţ un secret al persoanei iubite, numai că aceasta se dovedeşte foarte discretă. Încercaţi să procedaţi la fel şi lucrurile vor reintra în normal.

Balanţă – Descoperiţi că vă bucuraţi de om popularitate neobişnuită şi foarte multă lume face apel la serviciile dvs. Vă bucuraţi, însă nu dispuneţi de suficient timp pentru a-i mulţumit pe toţi.

Scorpion – Vi se reproşează că sunteţi foarte rigid numai pentru că nu sunteţi de acord cu cei din anturajul dvs. Important acum e că armonia familială a fost restabilită.

Săgetător – Relaţiile familiale devin foarte încordate. Vi se reproşează fapte şi reacţii pe deplin justificate şi sunteţi la un pas de a face o nevroză. Seara calmă, cu prietenii.

Capricorn – Aveţi senzaţia că puteţi realiza orice. Sunteţi mai optimist decât de obicei, aveţi mai multă încredere în dvs. Sunteţi atent la detalii şi acest lucru vă ajută să vă realizaţi planurile.

Vărsător – Aveţi impresia că nimeni nu vă înţelege. Schimbările pe care le-aţi făcut nu vă mulţumesc şi aţi început deja să le consideraţi greşeli. Nu puteţi nici să o luaţi de la început.

Peşti – Faceţi din nou confidenţe cui nu trebuie şi vă certaţi din această cauză cu persoana iubită. Pe viitor este necesară mai multă prudenţă şi seriozitate. Cineva vă cere bani.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Secretari de primării cu studii pe marginea şanţului
Conflictul dintre Spitalul judeţean şi CAS Botoşani ia amploare
Între machiavelic şi umil
OTV-iştii botoşăneni merg pe mâna Monicăi Tatoiu
Drumul spre Europa, finalizat cu dosar penal
O adolescentă din Iran a încălcat legea care le interzice femeilor să cânte în public
Conflict între Ministerul Educaţiei şi confesiunile religioase
Spitalul judeţean: O cheltuială ce pare fără utilitate pentru pacienţi
Ministerul Sănătăţii asigură medicamente oncologice ieftine
Prefectul avertizează: „Cine nu face treabă, pleacă!”
Hidroelectrica nu renunţă la situaţia de forţă majoră
Confiscaţi tot! Dacă infractorii rămân cu banii, treaba e făcută pe jumătate
Bancul zilei: Cum e nevasta
Maria Bulat- Saharneanu: Cine face timpul pentru Unire?
Le-a furat Dumnezeu minţile!
Ioan Rotundu
Caricarura zilei
Botoşani: Durere, lacrimi şi flori la înmormântarea lui Silviu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă