Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6344
De la 07 Ianuarie 2003
83742606

Horoscop

  • 9 March 2012, 23:00
Berbec – S-ar putea să fiţi dezamăgit şi neliniştit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viaţă mai reuşeşte să vă îmbărbăteze. Fiţi foarte atent la bani!

Taur – Veţi trece astăzi de la o stare la alta. Sunteţi mult prea obosit şi vă e din ce în ce mai greu să faceţi faţă situaţiei. Încercaţi să vă odihniţi.

Gemeni – La serviciu nu este momentul să vă revendicaţi drepturile. Este puţin probabil să aveţi succes. Neînţelegerile din familie contribuie la starea de nervozitate.

Rac – S-ar putea să nu reuşiţi să terminaţi la timp ce aveţi de făcut. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu! Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

Leu – Sunteţi foarte bine dispus şi optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Vă recomandăm să nu vă detaşaţi prea mult de problemele celor din jur.

Fecioară – Şeful îşi descarcă nervii tocmai pe dvs. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Ar fi bine să vă petreceţi ziua în familie şi să nu ieşiţi nicăieri.

Balanţă – Nu sunteţi de acord cu unele decizii ale partenerului de viaţă şi de aici şi până la începerea unui scandal nu mai e decât un pas. Nu mai fiţi atât de încăpăţânat.

Scorpion – Din nefericire pentru dvs., veţi trece printr-un impas financiar care vă va da toate socotelile peste cap. Situaţia se va remedia, dar nu foarte repede.

Săgetător – Ar fi bine să încercaţi să vă descurcaţi singur şi să nu cereţi ajutorul altora atunci când aveţi de rezolvat probleme care ţin de viaţa de cuplu. Rufele se spală în familie.

Capricorn – Veţi primi veşti bune din toate părţile. La serviciu, lucrurile vor lua o întorsătură în favoarea dvs., iar partenerul de viaţă vă sprijină necondiţionat.

Vărsător – De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa să vi-o consumaţi în tot felul de activităţi minore, care mai mult vă obosesc şi nici măcar nu vă dau vreo brumă de satisfacţie.

Peşti – Partenerul v-ar putea fi de un real folos dacă aţi fi mai puţin încăpăţânat şi i-aţi asculta sfaturile. Oricum, după-amiază veţi fi într-o formă mult mai bună şi faceţi faţă tuturor activităţilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Csricatrura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea psihiatrului
PSD Botoşani bravează cu Mihai Tincu
USL-iştii botoşăneni bat câmpii
crede deputatul PDL Cătălin Buhăianu
PSD-idştii botoşăneni sunt împotriva florilor
Târgul de nunţi şi-a deschis porţile
Caz grav pediatric cu arsuri
Un nou accident de muncă
Teodoriu vrea banii înapoi
Uniforma şcolară nu mai este obligatorie
2.500 de tineri liberali vor celebra Libertatea în cadrul Galei anuale a
Candidatul la președinția celui de-al doilea stat romanesc - Nicolae Timofti
Dacă majorăm salariile în acest an, în 2013 va trebui să le tăiem din nou
Fără legea falimentului personal, deocamdată
Recuperarea nivelului salarial în sectorul public va avea efect direct asupra creşterii consumului
Salariile şi pensiile rămân îngheţate
Ninsori şi intensificări de vânt în aproape toată ţara, până luni seara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă